• Gratis verzending boven de €75,- (anders €2,95)
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren
  • Klanten geven ons een 8/10

Lampenkappen

Lampenkappen bestellen op FOIR.nl

Op zoek naar lampenkappen? Op FOIR.nl hebben we een breed scala aan verschillende soorten lampenkappen, van koperkleurig tot aan knal geel! Door de lampenkappen te combineren met een mooi strijkijzersnoer, plafondkap en fitting creëer je je eigen lamp! De combinaties zijn eindeloos. Op deze manier is het mogelijk om voor elke omgeving een passende oplossing te verzinnen. Alle kappen zijn te combineren met de andere producten op FOIR.nl. Mocht je twijfels hebben? Neem contact met ons op!

Het is leuk om verschillende lampenkappen te combineren boven een eettafel, er wordt tegenwoordig ook vaak gekozen om gloeilampen zonder een lampenkap op te hangen. Mocht je hiernaar op zoek zijn: neem een kijkje bij onze plafondkappen. Doordat we plafondkappen tot 9 uitgangen hebben, is het mogelijk om tot 9 lampen per stroomuitgang op te hangen.

Al onze lampenkappen zijn geschikt voor zowel commercieel als particulier gebruik. Ben je opzoek naar specifieke lampenkappen of heb je een grote hoeveelheid nodig? Neem contact met ons op via de chat, email of telefoon.

Artikelen 1 tot 27 van 76 in totaal

per pagina

:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 27 van 76 in totaal

per pagina

:
  1. 1
  2. 2
  3. 3