VVE verlichting blog

VVE verlichting: Duurzaam & Zuinig

Waar moet je op letten bij VVE verlichting?

Het verlichten van de algemene ruimtes van appartementen is belangrijk. Door deze ruimtes goed te verlichten worden deze veiliger. We hebben hieronder de populairste lampen voor VVE's op een rij gezet. 

 

Wil je grote hoeveelheden bestellen voor je VVE? Gebruik het contactformulier onderaan deze pagina.

 

We hebben uiteraard nog andere mooie lampen voor VVE verlichting. Zorg dat de lampen in ieder geval voldoen aan de onderstaande punten:

 

Dit zijn de belangrijkste punten voor het verlichten van VVE ruimtes:

- Vervangbare lichtbron 

- Stevig behuizing materiaal armatuur

- Zuinige led lampen

Bereken de besparing VVE verlichting

Gebruik de tool hiernaast voor het berekenen van de besparing op de energie rekening. We hebben vast de waardes ingevuld. 

Vervang je een gloeilamp? Dan is de led lamp 10x zuiniger.

Vervang je een spaarlamp? Dan is de led lamp 3x zuiniger.


Top 6 VVE verlichting voor buiten:

1. Verona buitenlamp vierkant

Buitenlamp E27 fitting antraciet industrieel E27 fitting, geschikt om buiten te gebruiken. De buitenkant is gemaakt van metaal en het binnenwerk is kunststof. Deze wandlamp is enorm sterk.


2. Garda buitenlamp zwart

Wandlamp zwart die geschikt is voor buiten, zwarte afwerking met een E27 fitting. Deze wandlamp straalt het licht voornamelijk naar boven en beneden. Een deel van het licht wordt naar voren verspreid.


3. Jules buitenlamp voordeur

Buitenlamp met E27 fitting, zwarte afwerking. Prachtig voor het verlichten van een voordeur. Deze wandlamp maakt gebruik van een verwisselbare lichtbron. Deze wandlamp is gemaakt van metaal, het witte gedeelte is doorschijnend kunststof.


4. Jilles buitenlamp 

Grote zwarte IP65 plafond verlichting die beschikt over 2 E27 fittingen, kan ook gebruikt worden als wandlamp. Kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Afmetingen: 400mm x 400mm)


5. Damian

Buitenlamp zwart voor de voordeur (IP54) met een E27 fitting. Deze lamp heeft een vervangbare lichtbron. Prachtige lamp voor de voordeur gemaakt van metaal.


6. ACE

Buitenlamp zwart up en down kubus lamp voor het verlichten van gevels.


Deze wandlamp heeft een vervangbare lichtbron (2700k, warm wit G9). Volledig waterdicht (IP65). De buitenlamp zwart schijnt naar boven en onder, de stralen zijn verstelbaar.


Hulp nodig? Neem contact met ons op

Gebruik het contactformulier hieronder voor advies of een offerte op maat voor grote hoeveelheden. We nemen na het invullen zo snel mogelijk contact met je op.
Gerelateerde technische blogs