E27 engelse fabriekslamp industriële lamp

Lampenkap industrieel Engelse emaillen fabriekslamp zwart groot 450mm

Lampenkap industrieel Engelse emaillen fabriekslamp zwart groot 450mm

Regular Price ​99,00 Special Price ​94,95

Lampenkap industrieel zwart lamp, leuk voor boven de eettafel. Deze emaillen lampenkap heeft een diameter van 450mm en maakt gebruik van een E27 fitting en lichtbron (apart te bestellen), standaard exclusief strijkijzersnoer.

Productcode
5031X
Voor bezorging op 02/02/2023, bestel binnen

Productinformatie:

De Lampenkap zwart industrieel is een stijlvolle en functionele oplossing voor het afwerken van uw verlichting. Deze grote zwarte emaille lampenkap past perfect boven de eettafel in verschillende stijlen thuis, van retro tot ultra modern. Dit ontwerp is gebaseerd op de Engels fabrieks lampenkap, dat zorgt voor een industriële, retro, bo-ho of shabby chic interieur.

De glanzende glazuur afwerking aan de bovenzijde van deze kap, zorgt ervoor dat het licht van de lamp goed tot zijn recht komt. De witte binnenkant van de lamp, zorgt ervoor dat deze emaille hanglamp zowel bij hoge ophanging als lage ophanging voldoende licht geeft. Dit maakt deze kap perfect voor gebruik in supermarkten, cafe's, restaurants en andere commerciële ruimtes waar een grote hoeveelheid licht nodig is.

De afmetingen van deze emaille hanglamp zijn: 450mm in diameter, 18cm in hoogte. Dit maakt deze kap geschikt voor grotere ruimtes of hoge plafonds. Bovendien, Deze lampenkap wordt geleverd zonder fitting en strijkijzersnoer, waardoor u de vrijheid heeft om deze te combineren met een fitting en strijkijzersnoer naar keuze.

Door de witte binnenkant van deze kap, kan er ook een lager wattage lamp in geplaatst worden. Deze lampenkappen zijn geschikt voor al onze E27 fittingen, maar het is wel slim om extra ringen bij te bestellen zodat de lampenkap goed geklemt kan worden. Bovendien, deze lampenkap is gemakkelijk te installeren en zal een aantrekkelijke aanvulling zijn op uw interieur.
 

 

Productinformatie
Lampenkap zwart industrieel deze grote zwarte emaille past goed boven de eettafel in verschillende stijlen thuis, van retro tot ultra modern. Deze lampenkap wordt gebruikt in supermarkten en cafe's en restaurants! 

Het ontwerp van deze kap is gebaseerd op de Engels fabrieks lampenkap.

Perfect voor een industriële, retro, bo-ho of shabby chic interieur.

De glanzende glazuur afwerking aan de bovenzijde zorgt ervoor dat het licht van de lamp goed tot zijn recht komt. De witte binnenkant van de lamp, zorgt ervoor dat deze emaille hanglamp zowel bij hoge ophanging als lage ophanging voldoende licht geeft.

De afmetingen van deze emaille hanglamp zijn: 450mm in diameter, 18cm in hoogte.

Deze lampenkap wordt geleverd zonder fitting en strijkijzersnoer.

Door de witte binnenkant kan er ook een lager wattage lamp in geplaatst worden. Deze lampenkappen zijn geschikt voor al onze E27 fittingen. Het is slim om extra ringen bij te bestellen zodat de lampenkap goed geklemt kan worden!

Deze lampen kap wordt geleverd zonder fitting/strijkijzersnoer.

Product details
DimbaarDimbaar
Fitting typeE27 fitting
Merk CentralLight
KleurZwart
Levertijd:1 dag
Hoogte180mm
Diameter450mm
Breedte450mm
ConditieNieuw
Verkocht per1 stuk
WattageMax 100W

Zakelijk bestellen of grote hoeveelheden nodig? 

We kunnen al onze producten snel en voordelig leveren. We leveren vaak verlichting voor nieuwe hotels, restaurants en tuinen. We denken graag met je mee!

Voor bedrijven in Belgie is het mogelijk om een factuur zonder BTW te krijgen

Neem contact met ons op via: contact@FOIR.nl

Bedankt! 

Team FOIR

Lampenkap industrieel zwart lamp, leuk voor boven de eettafel. Deze emaillen lampenkap heeft een diameter van 450mm en maakt gebruik van een E27 fitting en lichtbron (apart te bestellen), standaard exclusief strijkijzersnoer.

Zwart, FOIR.NL,Sale