Industriële lampenkap groen fabriekslamp E27 450mm op FOIR.nl

Industriële lampenkap groen fabriekslamp E27 450mm

Industriële lampenkap groen fabriekslamp E27 450mm

Mooie industriële hanglamp voor boven de eettafel. Verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Deze Industriële hanglamp past overal thuis, maar is vooral leuk boven de eettafel.
​75,00
Productcode
1001
Voor bezorging op 06/12/2021, bestel binnen

Industriële hanglamp Engels groen

Deze geweldige industriële hanglamp is een design klassieker. Deze industriële hanglampen werden vroeger opgehangen in fabrieken en werkplaatsen uit de Victoriaanse tijd. Je ziet onze hanglampen steeds vaker terug in moderne interieurs. Deze industriële hanglamp is geweldig in zijn eenvoud.

Onze industriële lampenkappen worden op traditionele wijze gemaakt van gesponnen staal met een slijtvaste gebakken emaillen laag. Onze industriële lampenkappen worden niet in massa’s geproduceerd, hierdoor is geen een lamp hetzelfde (net als in de goede oude tijd). Blader eens door de foto's voor leuke ideeën.

Wat is nou het echte voordeel van een emaillen industriële hanglamp?

Er zijn verschillende grote voordelen voor het gebruik van een emaillen industriële lampenkap: emaillen is zeer glad (hygiënisch), het is erg hard, kan niet branden en duurzaam. Emaillen is zeer goed bestand tegen inwerking van chemische stoffen en emaillen werkt heel goed tegen verkleuring door UV-straling (hoge kleurvastheid). Metaal wordt door de emaillen laag tegen roest beschermd.
Deze groene industriële lampenkap past goed boven de eettafel en voelt zich thuis in alle interieurs.

Dit product wordt gratis verzonden.

De glanzende emaillen afwerking aan de bovenkant van de industriële hanglamp zorgt ervoor dat het licht van de lamp goed tot zijn recht komt. De witte binnenkant van de lamp, zorgt ervoor dat deze emaillen industriële hanglamp zowel bij hoge ophanging als lage ophanging voldoende licht geeft.

Technische informatie:

Diameter van deze lampenkap:  45cm (450mm).
Hoogte van deze lampenkap: 18cm (180mm).
Aan de bovenkant een gat voor: E27.
Kleur buitenkant: Groen.
Kleur binnenkant: Wit.

 

Product details
DimbaarJa
Fitting typeE27 fitting
MerkCentralLight
KleurGroen
Levertijd:3-5 dagen
Diameter450mm
Breedte450mm
ConditieNieuw
wattage0W
inbouwdiameter0
Verkocht per1 stuk
Deze producten zijn ook interessant voor je:
Mooie industriële hanglamp voor boven de eettafel. Verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Deze Industriële hanglamp past overal thuis, maar is vooral leuk boven de eettafel. Groen, FOIR.NL,Lampenkappen