Levering
      
  Levertijd: 1-5 dagen
       Gratis          Gratis verzending boven €75,-.

Tafellamp

Voor het verlichten van een werkplek op kantoor of thuis wordt vaak gebruik gemaakt van een tafellamp, hierdoor wordt het werken achter de computer of met documenten een stuk eenvoudiger. Een aantal van de tafellampen zijn ook dimbaar, hierdoor is de lichtsterkte van de tafellamp altijd naar wens.

Er zijn verschillende soorten tafellampen beschikbaar, deze zijn soms ontworpen om ruimte te besparen (zoals de Atelier Clamp) en soms zijn ze puur esthetisch (zoals de Limina). Het is vaak ook mogelijk om de hoek van de lamp in te stellen, zo kan je licht laten schijnen op een gewenste plek.

Voor het verlichten van bureaus door middel van tafellampen in hotels is de Parklane serie het meest geschikt, deze serie geeft een chique uitstraling plus een visueel goede uitstraling. Op zoek voor verlichting voor je hotel? Neem even contact met ons op voor het bestellen van grote hoeveelheden.

Het belangrijkste om te onderzoeken voor je een tafellamp besteld: Waar ga ik hem voor gebruiken, moet de lamp dimbaar zijn, van welk materiaal moet de tafellamp zijn gemaakt?

Mocht je vragen hebben over een specifieke tafellamp, neem dan contact met ons op. Dit is mogelijk via telefoon, email en de chat.

16 artikel(en)

per pagina

16 artikel(en)

per pagina

Tafellamp
Minimal Price:165.00