• Gratis verzending boven de €75,- (anders €2,95)
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren
  • Klanten geven ons een 8/10

Industriele tafellamp & Eettafellampen

Voor het verlichten van een werkplek op kantoor of thuis wordt vaak gebruik gemaakt van tafellamp, hierdoor wordt het werken achter de computer of met documenten een stuk eenvoudiger. Een aantal van de tafellampen zijn ook dimbaar, hierdoor is de lichtsterkte van de tafellamp altijd naar wens.

Er zijn verschillende soorten industriele tafellampen beschikbaar, deze zijn soms ontworpen om ruimte te besparen en soms zijn ze puur esthetisch. Het is vaak ook mogelijk om de hoek van de industriele tafellamp in te stellen, zo kan je licht laten schijnen op een gewenste plek.

Industriële tafellampen

Er zijn veel verschillende soorten industriële tafellampen beschikbaar, we zijn druk bezig met selecteren van geschikte versies voor op deze website. Kies uit een versie met buizen of afgewerkt met hout. Bij veel soorten moet je zelf nog een een lichtbron kiezen, deze zijn uit te zoeken onder het  kopje ‘gloeilampen’ en ‘led lampen’.

 

Bekijk hieronder de verschillende soorten industriële tafellampen die wij aanbieden.

Mocht je vragen hebben over een specifieke tafellamp, neem dan contact met ons op. Dit is mogelijk via telefoon en email.

Artikelen 1 tot 27 van 42 in totaal

per pagina

:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 27 van 42 in totaal

per pagina

:
  1. 1
  2. 2