• Gratis verzending boven de €25
  • 100 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren
  • Klanten geven ons een 8/10

Hanglamp

Hanglampen zijn er in alle soorten en maten, op FOIR.nl verkopen we verschillende soorten Industriele hanglamp. We bieden de volgende merken aan: Original BTC, Astro Lightning, Nordlux, Design for the People en Elstead lightning. De lampen worden geproduceerd in Engeland en zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Om de perfecte lamp voor jou te vinden moet je op verschillende dingen letten: Hoe groot is de lamp (heb je er meer dan 1 nodig?), komt de lamp boven de tafel of in een hal of overloop. Je moet hier vooral kijken naar de hoogte van de lamp zelf en de lengte van de tafel.

Voor de kleur van hanglampen, wordt vaak gekozen voor zachtere kleuren. Maar het is ook leuk om een uitgesproken kleur te kiezen voor de hanglamp, mits deze niet vloekt met de kleur van de muur of meubels. Het is leuk en oogt mooi als de kleur van de hanglamp terugkomt in de rest van de ruimte, dit zorgt voor een mooi geheel.

Voor vragen over hanglampen is het mogelijk om contact met ons op te nemen via de chat, whatsapp of door even te bellen.

 

Hanglamp
Minimal Price:25.00