Huishoud snoer wit rond 3 aderig per meter

Huishoudsnoer kabel wit 3x 0,75mm2 maximaal 20m

Krijg vandaag 10% KORTING met code LENTE10

Huishoudsnoer kabel wit 3x 0,75mm2 maximaal 20m

​2,10

Huishoudsnoer wit met 3 draden van 0.75mm, verkocht per meter. Gebruik deze kabel om zelf lampen te maken of stekkerdozen te verlengen. Maximaal 20 meter aan een stuk

Nog 47 beschikbaar
Productcode
3779
Voor levering op woensdag (06/03) bestel binnen

Productinformatie
Het huishoudsnoer kabel in de kleur wit is een handig en veelzijdig product voor gebruik in en rondom het huis. Met een lengte van 3 meter en een dikte van 1,5 mm² biedt deze kabel voldoende ruimte en sterkte om elektrische apparaten en verlichting aan te sluiten.

Dankzij de eenvoudige en robuuste uitvoering is het huishoudsnoer kabel gemakkelijk te gebruiken en zeer betrouwbaar. De kabel is geschikt voor gebruik binnenshuis en kan bijvoorbeeld worden gebruikt om een lamp aan te sluiten op het lichtnet of om een ander elektrisch apparaat van stroom te voorzien.

Het witte design van de kabel past goed bij een moderne inrichting en zorgt voor een strakke en nette uitstraling. Het snoer is voorzien van een geaarde stekker en kan dus veilig worden gebruikt. Kortom, het huishoudsnoer kabel is een praktisch en betrouwbaar product dat in elk huishouden van pas komt.

Huishoudsnoer in de kleur wit, deze kabel heeft 3 draden van 0,75mm2 en is dus geschikt om geaarde producten aan te sluiten.

De maximale lengte die we kunnen leveren is 20 meter. Bestel je 1 stuk dan krijg je een lengte van 1 meter.

Te gebruiken voor apparaten tot maximaal 1300W.

Product details
DimbaarDimbaar
Eigenschappen / optiesStekker
Merk CentralLight
KleurWit
Levertijd:2-3 dagen
ConditieNieuw
Verkocht per1 meter
WattageN/B
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Zakelijk bestellen of grote hoeveelheden nodig? 

We kunnen al onze producten snel en voordelig leveren. We leveren vaak verlichting voor nieuwe hotels, restaurants en tuinen. We denken graag met je mee!

Voor bedrijven in Belgie is het mogelijk om een factuur zonder BTW te krijgen.

Bedankt! 

Team FOIR

Deze producten zijn ook interessant voor je:

Huishoudsnoer wit met 3 draden van 0.75mm, verkocht per meter. Gebruik deze kabel om zelf lampen te maken of stekkerdozen te verlengen. Maximaal 20 meter aan een stuk

Wit, FOIR.NL,Strijkijzersnoer rond