Strijkijzersnoer zwart 3 aderige kabel strijkijzersnoer zwart modern stoffen snoer

Strijkijzersnoer Zwart rond 3 aderig (3 draden)


ACTIE: 15% KORTING code: PINKSTEREN


Strijkijzersnoer Zwart rond 3 aderig (3 draden)

Rating:
100% of 100
Regular Price ​3,95 Special Price ​2,49

Strijkijzersnoer Zwart rond per meter. Gebruik dit snoer om je eigen lamp te maken of om een oude lamp up te daten! Dit stoffen snoer heeft 3 draden en is eenvoudig op maat te maken.

Productcode
6009X
Voor bezorging op 31/05/2023, bestel binnen

Productinformatie

Dit strijkijzersnoer zwart is gemaakt van zwart rond stof en is speciaal ontworpen om te gebruiken als vervanging voor een oud of beschadigd snoer. Het snoer heeft een standaardlengte van 1 meter en past op de meeste lampen met een E27-fitting. Het is gemakkelijk te installeren en biedt een betrouwbare verbinding tussen het de lamp en het stopcontact. Als je op zoek bent naar een nieuw strijkijzersnoer, is dit zwarte ronde snoer een goede keuze.
 

Al onze strijkijzersnoeren hebben 3 kernen van 0,5mm2 en zijn geschikt voor maximaal 3A of 720W bij 240V. 

Kleur: Strijkijzersnoer zwart.

Dit worden verkocht per meter tot een maximum van 50m. 

We hebben een breed scala van authentieke stijl stof gevlochten strijkijzersnoer zwart in zowel gedraaide en effen ronde ontwerpen.

De combinatie van de beste eigenschappen van beide tijdperken van de strijkijzerkabel heeft een mooie gladde ouderwetse gevlochten buitenkant met een modern dubbel geïsoleerde binnenkant volledig compatibel met alle elektrische voorschriften.

Onze kabels zijn geprijst per meter kabel. Wij verkopen de kabel in ononderbroken lengten, dus als je 3m bestelt krijgt u 1x 3m lengte.

We leveren dit strijkijzersnoer zwart in een volledige lengte. Bestel je 10x dit strijkijzersnoer, dan krijg je dus een stuk van 10 meter strijkijzersnoer.

Wij leveren drie aderige kabel, het is dezelfde diameter en uiterlijk als twee kern met de extra flexibiliteit van de aarde draad mocht dit nodig zijn. Als je de aarde niet nodig hebt. Dit zorgt voor een toekomst vaste oplossing. Als je merkt dat je een aarde nodig hebt bij een andere fitting of lamp kun je de montage veranderden.

Product details
DimbaarDimbaar
Merk CentralLight
KleurZwart
Levertijd:1 dag
Hoogte1000
Diameter5,5mm
Breedte5.5mm
ConditieNieuw
Verkocht per1 Meter
WattageMax 3A, 720W
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Zakelijk bestellen of grote hoeveelheden nodig? 

We kunnen al onze producten snel en voordelig leveren. We leveren vaak verlichting voor nieuwe hotels, restaurants en tuinen. We denken graag met je mee!

Voor bedrijven in Belgie is het mogelijk om een factuur zonder BTW te krijgen.

Bedankt! 

Team FOIR

Strijkijzersnoer Zwart rond per meter. Gebruik dit snoer om je eigen lamp te maken of om een oude lamp up te daten! Dit stoffen snoer heeft 3 draden en is eenvoudig op maat te maken.

Zwart, FOIR.NL,winkelwagenboost