Wandlamp zwart industrieel met buislamp met een warm witte buislamp

Wandlamp industrieel 'Alex' buislamp zwart frame E27 fitting 50cm

Wandlamp industrieel 'Alex' buislamp zwart frame E27 fitting 50cm

Regular Price ​99,00 Special Price ​49,95

Wandlamp zwart industrieel, deze prachtige industriële wandlamp zwart metaal E27 fitting, geschikt voor een t300 (t30) E27 lamp. Leuk om te gebruiken als wandlamp in een gang of overloop.

Gratis verzending 

Productcode
b027X
Voor bezorging op 02/02/2023, bestel binnen

Productinformatie
Deze prachtige industriële wandlamp van metaal in het zwart heeft een E27 fitting en kan op veel plekken worden gebruikt, zoals naast het bed als bedlamp, naast of boven de spiegel. De wandlamp kan ook worden gebruikt in restaurants en winkels om een industriële uitstraling te geven. De wandlamp wordt geleverd zonder gloeilamp, maar kan worden gebruikt met een gloeilamp of led-lamp. De foto toont de gloeilamp die licht geeft over de gehele lengte. Een voorbeeld van een warmwitte led-lamp die kan worden gebruikt is de T300 6W 30cm LED buislamp 4W.

Deze lamp wordt compleet geleverd. Deze lamp is helemaal zwart en voldoet aan moderne eisen. Houd er rekening mee dat de lamp geen schakelaar op de plaat heeft. Deze wandlamp is goed te gebruiken als bedlamp in de slaapkamer, maar houd er rekening mee dat de lamp geen aparte kabel of schakelaar heeft. Het is uiteraard mogelijk om hier een aparte stekker met schakelaar op te maken.

Technische Informatie
Lichtbron: 1 x E27 / T300 (300 mm) edison gloeilamp van ledlamp (lichtbron standaard niet inbegrepen)

Voltage: max 250V
Kleur: zwart
Gewicht lamp: 1130.0 G


Pakket inclusief:
1x wandlamp industrieel
Geleverd met schroeven en pluggen

De wandlamp industrieel moet direct op het lichtnet worden aangesloten, er zit geen stekker aan de lamp.

Afmetingen van de industriële wandlamp:

Hoogte: 50cm
Breedte: 11cm
Diepte: 10.5cm

Prachtige industriële wandlamp metaal zwart E27 fitting. Deze industriële wandlamp is op enorm veel plekken toe te passen! Zo is deze plaatsen naast je bed als bedlamp, naast of boven spiegel. Naast gebruik binnenshuis is deze wandlamp ook perfect te gebruiken in restaurants van winkels de industriële uitstraling geeft een stoer uiterlijk! De wandlamp wordt zonder gloeilamp geleverd, de lamp is de T30 lamp. Naast een gloeilamp kan ook een led lamp in deze industriële wandlamp plaatsen.

De lichtbron op de foto is de gloeilamp, deze verlicht over de gehele lengte. 

De warm witte led lamp is deze versie: https://foir.nl/t300-6w-30cm-led-buislamp-4w.html

Geef je huis een industriële sfeer met deze wandlamp, de achterplaat op de lamp wordt ook meegeleverd! De lamp is helemaal in het zwart afgewerkt en voldoet aan alle moderne eisen. De lamp heeft geen schakelaar op de plaat.

Deze wandlamp industrieel is goed te gebuiken als bedlamp in de slaapkamer! Deze lamp heeft geen aparte kabel of schakelaar op de lamp. Dit is goed maar wel moet je zelf doen.

 

Product details
DimbaarDimbaar
Fitting typeE27 fitting
Merk CentralLight
KleurZwart
Levertijd:1 dag
Hoogte500mm
Breedte10cm
ConditieNieuw
Verkocht per1 stuk
WattageN/B

Zakelijk bestellen of grote hoeveelheden nodig? 

We kunnen al onze producten snel en voordelig leveren. We leveren vaak verlichting voor nieuwe hotels, restaurants en tuinen. We denken graag met je mee!

Voor bedrijven in Belgie is het mogelijk om een factuur zonder BTW te krijgen

Neem contact met ons op via: contact@FOIR.nl

Bedankt! 

Team FOIR

Wandlamp zwart industrieel, deze prachtige industriële wandlamp zwart metaal E27 fitting, geschikt voor een t300 (t30) E27 lamp. Leuk om te gebruiken als wandlamp in een gang of overloop.

Gratis verzending 

Zwart, FOIR.NL,sale