Plafondventilator modern zwart wifi led lamp

Plafondventilator 'Jeroen' zwart WiFi SONOFF Smart LED CCT 65W 116cm

Plafondventilator 'Jeroen' zwart WiFi SONOFF Smart LED CCT 65W 116cm

Regular Price ​299,95 Special Price ​260,00

Plafondventilator modern zwart met ingebouwde led lamp. Door de SONOFF driver is deze 'smart' en te bedienen met Alexa en Google Home.

Productcode
38320
Voor bezorging op 10/10/2022, bestel binnen

Productinformatie
De Jeroen WiFi Smart LED Plafondventilator CCT Selecteerbare 65W zwart bevat een 15W power LED lichtbron. Het heeft een industriële en elegante uitstraling die het een decoratief en functioneel element maakt.

Het lichaam van de Jeroen ventilator is gemaakt van ABS en de bladen, een combinatie die zorgt voor lichtheid, kracht en veelzijdigheid. Het heeft een comfortabele bediening met een afstand tot 15 meter om te kunnen kiezen tussen de verschillende snelheden en bedrijfsuren.

De Jeroen plafondventilator met WiFi 65W zwartLED plafondventilator wordt geleverd met een ongelooflijke driver waarmee u de ventilator in een WiFi gestuurd model kunt veranderen. Dit is mogelijk via de eWeLink-app, die beschikbaar is voor iOS- en Android-besturingssystemen. Via deze app kunnen we de ventilator aanpassen met 3 verschillende snelheden, ideaal afhankelijk van de omgevingstemperatuur en 3 verschillende lichtintensiteiten. Als u de app niet wilt gebruiken, kunt u de ventilator bedienen met een afstandsbediening met een bereik tot 15 meter.

Met de eWeLink app kunt u de ventilator zo lang programmeren als u wilt. Het zal u ook toelaten om een countdown in te stellen zodat u niet in slaap valt en de ventilator de hele nacht aan blijft staan. Het is volledig compatibel met Amazon Alexa en Google Home.

Het biedt de mogelijkheid om de snelheid van de messen te kiezen uit 3 opties, ideaal afhankelijk van de omgevingstemperatuur.

De nieuwe industriële WiFi Jeroen 65W zwart LED plafondventilator is een perfecte manier om de kamers in uw huis koel en licht te houden zonder dat u een airconditioner hoeft te installeren.

Wat betekent CCT (Correlated Color Temperature)?
Wanneer een product gemarkeerd is als CCT betekent dit dat we de kleurtemperatuur kunnen veranderen. CCT wordt gedefinieerd in graden Kelvin, volgens de kleurwaarneming van een witte LED voor het menselijk oog, kunnen we ze onderscheiden in 3 soorten kleuren; een warm licht, een neutraal licht en een koud licht, van respectievelijk 2700-3500K, 4000-4500K en 5000-6500K. De CCT-waarden geven niets aan over het kleurweergavevermogen van de LED.

Product details
DimbaarNiet dimbaar
Eigenschappen / optiesMet afstandsbediening
Fitting typeIngebouwde led lampen
Merk CentralLight
KleurZwart
Levertijd:3-5 dagen
Hoogte390mm
Breedte1160mm
ConditieNieuw
Verkocht per1 stuk

Plafondventilator modern zwart met ingebouwde led lamp. Door de SONOFF driver is deze 'smart' en te bedienen met Alexa en Google Home.

Zwart, FOIR.NL,Plafondventilatoren