Plafondlamp modern 'Fabian' modern zwart E27 fitting

Plafondlamp modern 'Fabian' modern zwart E27 fitting

Plafondlamp modern 'Fabian' modern zwart E27 fitting

Plafondlamp modern led lamp 6 fittingen. Deze plafondlamp heeft een prachtige moderne uitstraling en zorgt voor voldoende licht.
​ 59,95
Productcode
72599-zwart

De Fabian 6 Spotlight plafondlamp ontwikkeld een uniek en elegant design met een topkwaliteit afwerking. Dit type designlamp stelt ons in staat om die elegante touch te geven die persoonlijkheid zal brengen in elke ruimte, waardoor het uniek is.

Kenmerken van de Fabian 6 Spotlights Plafondlamp

De Fabian 6 Spotlight Plafondlamp heeft een elegant design dat de plaats een bijzondere uitstraling geeft. Het licht dat deze lamp uitstraalt is afhankelijk van de E27 LED-lamp die we installeren. Zo kunnen we kiezen voor een warm, koud of neutraal licht, afhankelijk van de sfeer die we willen creëren. Een interessante optie is om te kiezen voor een aantal van de RGB of CCT-lampen die ons een plus aan veelzijdigheid geven als het om de verlichting van de ruimte, of het nu gaat om een ​​huis of een bedrijf. Het wordt op grote schaal gebruikt in omgevingen die zo gevarieerd zijn als eetkamers, slaapkamers, keukens, woonkamers, restaurants, cafés, enz.

Ontdek alle decoratieve mogelijkheden van het assortiment LED plafondlampen in onze online shop FOIR.

Product details
DimbaarJa
Fitting typeE27 fitting
MerkCentralLight
KleurZwart
Levertijd:3-5 dagen
ConditieNieuw
wattage0W
inbouwdiameter0
Verkocht per1 stuk