Plafondlamp zwart met veel lichtbronnen bekijk hier

Plafondlamp zwart modern 'Fabian' modern zwart E27 fitting

Plafondlamp zwart modern 'Fabian' modern zwart E27 fitting

​69,95

Plafondlamp zwart modern led lamp 6 fittingen. Deze plafondlamp heeft een prachtige moderne uitstraling en zorgt voor voldoende licht. Deze plafondlamp heeft een diameter van 640mm.

Productcode
72599-zwart
Voor bezorging op 13/02/2023, bestel binnen

Productinformatie
De Fabian 6 plafondlamp ontwikkeld een uniek en elegant design met een topkwaliteit afwerking. Dit type designlamp stelt ons in staat om die elegante touch te geven die persoonlijkheid zal brengen in elke ruimte, waardoor het uniek is.

Kenmerken van de Fabian 6 Plafondlamp
De Fabian 6 Spotlight Plafondlamp heeft een elegant design dat de plaats een bijzondere uitstraling geeft. Het licht dat deze lamp uitstraalt is afhankelijk van de E27 LED-lichtbron die we installeren. Zo kunnen we kiezen voor een warm, koud of neutraal licht, afhankelijk van de sfeer die we willen creëren. Een interessante optie is om te kiezen voor een aantal van de RGB of CCT-lampen die ons een plus aan veelzijdigheid geven als het om de verlichting van de ruimte, of het nu gaat om een ​​huis of een bedrijf. Het wordt op grote schaal gebruikt in omgevingen die zo gevarieerd zijn als eetkamers, slaapkamers, keukens, woonkamers, restaurants, cafés, enz.

Ontdek alle decoratieve mogelijkheden van het assortiment LED plafondlampen in onze online shop FOIR.


Maximaal vermogen:    6x40 w
Voltage:    220-240v ac
Frequentie:    50-60 hz
Fitting:    e27
Lichtpunten:    6
Lichtbron:    e27 lamp
Gebruik:    binnen
Ip beschermingsfactor:    ip20
Materiaal:    metaal
Montage:    opbouw
Afmetingen:    300x640 mm
Hoogte:    300 mm
Breedte:    640 mm
Lengte:    640 mm
Maten plafondplaat:    120 mm
Gewicht:    1.05 kg
Exclusief:    lampen
Garantie:    5 jaar
Certificaten:    ce & rohs

De Fabian 6 Spotlight plafondlamp ontwikkeld een uniek en elegant design met een topkwaliteit afwerking. Dit type designlamp stelt ons in staat om die elegante touch te geven die persoonlijkheid zal brengen in elke ruimte, waardoor het uniek is.

Kenmerken van de Fabian 6 Spotlights Plafondlamp

De Fabian 6 Spotlight Plafondlamp heeft een elegant design dat de plaats een bijzondere uitstraling geeft. Het licht dat deze lamp uitstraalt is afhankelijk van de E27 LED-lamp die we installeren. Zo kunnen we kiezen voor een warm, koud of neutraal licht, afhankelijk van de sfeer die we willen creëren. Een interessante optie is om te kiezen voor een aantal van de RGB of CCT-lampen die ons een plus aan veelzijdigheid geven als het om de verlichting van de ruimte, of het nu gaat om een ​​huis of een bedrijf. Het wordt op grote schaal gebruikt in omgevingen die zo gevarieerd zijn als eetkamers, slaapkamers, keukens, woonkamers, restaurants, cafés, enz.

Ontdek alle decoratieve mogelijkheden van het assortiment LED plafondlampen in onze online shop FOIR.

Product details
DimbaarDimbaar
Fitting typeE27 fitting
Merk CentralLight
KleurZwart
Levertijd:3-5 dagen
ConditieNieuw
Verkocht per1 stuk

Zakelijk bestellen of grote hoeveelheden nodig? 

We kunnen al onze producten snel en voordelig leveren. We leveren vaak verlichting voor nieuwe hotels, restaurants en tuinen. We denken graag met je mee!

Voor bedrijven in Belgie is het mogelijk om een factuur zonder BTW te krijgen

Neem contact met ons op via: contact@FOIR.nl

Bedankt! 

Team FOIR

Plafondlamp zwart modern led lamp 6 fittingen. Deze plafondlamp heeft een prachtige moderne uitstraling en zorgt voor voldoende licht. Deze plafondlamp heeft een diameter van 640mm.

Zwart, FOIR.NL,Plafondlamp