Plafondkap groot zwart staal 160mm 1 uitgang

Plafondkap zwart staal 1 uitgang 160mm

Plafondkap zwart staal 1 uitgang 160mm

Rating:
98% of 100
Regular Price ​39,95 Special Price ​28,95

Plafondkap zwart 1 uitgang met een diameter van 160mm. Past over de normale centraaldozen heen, de gaten voor de plafondkap zitten op de goede plek. Deze plafondkap is gemaakt van staal en wordt geleverd met trekontlaster.

Productcode
5616X
Voor levering op dinsdag (05/12) bestel binnen

Productinformatie
Plafondkap zwart met 1 uitgang, voor het ophangen van lampen! Deze zwarte plafondkap is geproduceerd voor het ophangen van 1 lamp boven bijvoorbeeld de eettafel. Door de hoge kwaliteit van dit product en het strakke ontwerp van deze plafondkap creëer je eenvoudig een mooi afgewerkt plafond. De kap is zwart gepowdercoat, dit is een van de beste manieren van verven. De verf zal dus niet zomaar los komen, ook als je de plafondkap per ongeluk laat vallen!

Door gebruik te maken van een stalen plafondkap in plaats van een traditioneel plastic versie, zorg je er ook voor dat je product heel lang meegaat! Bovendien is dit product in veel verschillende kleuren en stijlen te bestellen, hierdoor vind je altijd een kap die bij je past!

Werk kabels eenvoudig weg door ze te ‘verstoppen’ onder deze plafondkap, er is ruimte voor meerdere kroonsteentjes. Door deze ruimte is het niet moeilijk om niet alleen 1 lamp op te hangen. Wil je een andere lamp ophangen? Dat kan ook! Het is heel eenvoudig om een nieuwe lamp aan het plafond te hangen!

De bevestiging waardoor de kap wordt vast gehouden aan het plafond, is totaal onzichtbaar. Alleen het borgschroefje in messing kleur is nog zichtbaar.

De diameter van deze plafondkap zwart is 160mm, dit past op de meeste standaard plastic plafondkappen die in huizen hangen. Deze plafondkap wordt standaard met kabelgrippen geleverd. Deze hoeven dus niet los bij besteld te worden.

Deze plafondkap met 1 uitgang is ook beschikbaar met meerdere uitgangen. We hebben dit in de categorieën opgenomen. Hierdoor kan je eenvoudig de juiste plafondkap voor jou vinden!

Kortom: vervang je plastic kappen door de stalen versie ervan en je creëert niet alleen een betere uitstraling maar ook een praktische en duurzame oplossing.

Product details
Merk HFES
KleurZwart
Levertijd:1 dag
Aantal uitgangen1 Uitgang
Hoogte20mm
Diameter160mm
ConditieNieuw
Verkocht per1 stuk
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Zakelijk bestellen of grote hoeveelheden nodig? 

We kunnen al onze producten snel en voordelig leveren. We leveren vaak verlichting voor nieuwe hotels, restaurants en tuinen. We denken graag met je mee!

Voor bedrijven in Belgie is het mogelijk om een factuur zonder BTW te krijgen.

Bedankt! 

Team FOIR

Plafondkap zwart 1 uitgang met een diameter van 160mm. Past over de normale centraaldozen heen, de gaten voor de plafondkap zitten op de goede plek. Deze plafondkap is gemaakt van staal en wordt geleverd met trekontlaster.

Zwart, FOIR.NL,Enkel snoer