Plankhouder beugel modern gietijzer

Gietijzeren plankhouder 'Bird' antieke klassieke plank houder gietijzeren plank beugel

Gietijzeren plankhouder 'Bird' antieke klassieke plank houder gietijzeren plank beugel

​99,95

Vintage plankhouders van zwaar gietijzer metaal. Prachtige manier om een boekenplank te maken.

Productcode
189518-1
Voor levering op donderdag (30/11) bestel binnen

Productinformatie
Een prachtig paar beugels voor exotische vogels. Gemaakt van massief gietijzer, met 4 schroefgaten voor muurbevestiging en 2 gaten voor plankbevestiging. Elke beugel is 19 cm diep, 17,8 cm lang en 4 cm breed.

De Gietijzeren Industriële Antieke Klassieke Plankhouder van By Rydens is een stijlvolle en functionele accessoire voor uw huis. Gemaakt van robuust gietijzer, is deze plankhouder sterk en duurzaam. De antieke en klassieke uitstraling van de plankhouder geeft een unieke touch aan uw interieur en is perfect voor degenen die houden van een industriële stijl.

De plankhouder is speciaal ontworpen voor gebruik met een gietijzeren plank, die niet bij het product wordt meegeleverd. De beugel maakt het mogelijk om de plank stabiel op zijn plaats te houden en zorgt ervoor dat deze niet afneemt. Dankzij de eenvoudige montage kunt u de plankhouder snel en eenvoudig op uw muur bevestigen.

Met een afmeting van 19cm is de Gietijzeren Industriële Antieke Klassieke Plankhouder groot genoeg om uw spullen op te bergen en tegelijkertijd compact genoeg om in kleinere ruimtes te gebruiken. Of u nu op zoek bent naar een opbergoplossing voor uw keuken, werkkamer of gang, deze plankhouder is een perfecte keuze.

In het algemeen is de Gietijzeren Industriële Antieke Klassieke Plankhouder een geweldige aanvulling op elk huis en is het perfect voor degenen die houden van een industriële stijl en op zoek zijn naar een robuuste en functionele oplossing voor het opbergen van spullen. Of u nu op zoek bent naar een opbergoplossing voor uw keuken, werkkamer of gang, deze plankhouder is een uitstekende keuze.
 

Productinformatie
Een prachtig paar beugels voor exotische vogels. Gemaakt van massief gietijzer, met 4 schroefgaten voor muurbevestiging en 2 gaten voor plankbevestiging. Elke beugel is 19 cm diep, 17,8 cm lang en 4 cm breed. 7 1/2 inch diep, 7 inch lang en 1 1/2 inch breed.

Product details
Merk CentralLight
KleurZwart
Levertijd:3-5 dagen
ConditieNieuw
Verkocht per1 stuk
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Zakelijk bestellen of grote hoeveelheden nodig? 

We kunnen al onze producten snel en voordelig leveren. We leveren vaak verlichting voor nieuwe hotels, restaurants en tuinen. We denken graag met je mee!

Voor bedrijven in Belgie is het mogelijk om een factuur zonder BTW te krijgen.

Bedankt! 

Team FOIR

Vintage plankhouders van zwaar gietijzer metaal. Prachtige manier om een boekenplank te maken.

Zwart, FOIR.NL,Vintage interieur