Staande buitenlamp 'Suez' zwart met zonnepaneel PIR sensor (bewegingsmelder) op FOIR.nl

Staande buitenlamp 'Suez' zwart met zonnepaneel PIR sensor (bewegingsmelder)

Staande buitenlamp 'Suez' zwart met zonnepaneel PIR sensor (bewegingsmelder)

Staande buitenlamp 500mm
​ 98,00
Productcode
3952
Voor bezorging op 23/10/2021, bestel binnen

Deze solar Suez LED lamp heeft een geïntegreerde LED, PIR bewegingsdetectie en een zonnepaneel waarmee deze zijn 2200 mAh batterij kan opladen. Deze Solar lamp hoeft niet op het lichtnet te worden aangesloten. De bediening is zeer eenvoudig, het zonnepaneel is voorzien van een lichtsensor, zodat het paneel gedurende de uren van de dag van stroom wordt voorzien en de batterij wordt opgeladen. Wanneer de lichtsensor detecteert dat de nacht is begonnen, wordt het licht automatisch ingeschakeld.

De IP65-bescherming zorgt voor een uitstekende bescherming tegen water en een goede werking buitenshuis. Om de IP65-bescherming te behouden, moet u ervoor zorgen dat alle geleverde componenten goed geïnstalleerd zijn en goed gebruikt worden.

De PIR sensor stelt de lamp in staat om de beweging van warmtebronnen te detecteren. Door middel van een knop kunnen we kiezen tussen de twee beschikbare opties.

Optie veiligheidsverlichting: Na ongeveer 30 seconden zonder gedetecteerde beweging straalt de lamp 20% van de totale verlichting uit.
Optie voor totale uitschakeling: Na ongeveer 30 seconden zonder gedetecteerde beweging wordt de lamp volledig uitgeschakeld.

Ga een stap verder op de weg naar energie-efficiëntie met de Suez solar LED verlichting met bewegingsdetectie IP65 en doe mee met de groene energierevolutie.

Certificaten: CE & RoHS
Energieklasse: A ++
IP-beschermingsfactor: IP65
Detectie afstand: 2-5 m
Afmetingen: Ø160x500mm
Materiaal: aluminium / ABS / pc
Lumen: 100 lm
Gebruik: Buiten
Bereik 8 branduren
Batterij: 2200 mAh
Laadduur: 6h ~ 8h
Bijzonderheden: Solar
Montage Opbouw
Bewegingssensor: PIR sensor
Lichtpunten: 1
Garantie: 5 jaar

Product details
DimbaarJa
MerkCentralLight
KleurZwart
Levertijd:7 dagen
Energie ratingA+
Hoogte500mm
Diameter160mm
ConditieNieuw
wattage0W
inbouwdiameter0
Verkocht per1 stuk