Buitenlamp zonne energie

Bekijk op deze pagina al onze zonne energie buitenlampen, buitenlampen op zonne energie hoeven niet aangesloten te worden op het lichtnet en zijn daarom gemakkelijk te installeren. Let wel op dat het zonnepaneel genoeg daglicht moet krijgen om de batterij op te laden. Sinds kort hebben we ook slimme buitenlampen op zonne energie, buitenlampen zonne energie met sensoren, en buitenlampen op zonne energie voor op tafel.

Buitenlamp zonne energie

Filter
Set Ascending Direction

85 Items

per page
 1. -4%
  Add to Wish List
  Staande buitenlamp zwart solar Lutec 'London' E12 fitting 227cm
  Regular Price ​269,99 Special Price ​259,99
Filter
Set Ascending Direction

85 Items

per page

Veelgestelde vragen buitenlamp op zonne energie

Wat is een goede buitenlamp op zonne-energie?

Een goede buitenlamp op zonne energie heeft een paar:

 • Vervangbare batterij. Mocht deze niet goed meer opladen dan hoef je geen nieuwe lamp te kopen.
 • Heeft een sensor, hierdoor staat deze niet onnodig aan en gaat deze langer mee.
 • Heeft een groot paneel. De lamp heeft minder zon nodig.
 • Is instelbaar via een app waardoor je deze naar wens kan instellen. 

Hoe werkt een buitenlamp op zonne energie?

Een buitenlamp op zonne energie werkt met de zon. Door de zon wordt de batterij in de lamp opgeladen. De buitenlamp laad overdag op door de zon die op het zonnepaneel schijnt. Zodra het zonnepaneel geen zon meer detecteerd gaat de lamp werken. 


Hoe lang brandt een lamp op zonne-energie?

Een lamp op zonne energie brand 4-6 uur. Dit is afhankelijk van het aantal uur dat de zon op het zonnepaneel schijnt. De lampen op zonne energie hebben een bewegingssensor. De lamp gaat alleen aan wanneer dit nodig is. Door de sensor kunnen de lampen de hele nacht schijnen. De lampen van Lutec zijn instelbaar via een app. Hierdoor kan je ze slim in te stellen kan je ze lang laten branden. Je kan de lampen dan ook alleen laten branden wanneer nodig. Bovendien is het ook mogelijk om de batterij status te zien.


Hoeveel zon heeft een solar lamp nodig?

Een solar lamp heeft minimaal 3 uur zon nodig, maar meer is uiteraard beter. Plaats de lampen op een plek waar deze tussen 11:00 en 13:00 zon krijgt. Dan zorgt de zon namelijk voor dat de batterij goed kan opladen. Lutec lampen hebben een app waarbij je de batterij status kan zien, hierdoor weet je of de lamp goed genoeg oplaad. 


Zonne-energie lampen voor een duurzame en energiezuinige verlichting

Zonne-energie lampen zijn een geweldige manier om je tuin te verlichten. Bij FOIR.nl hebben we een uitgebreide aanbod zonne-energie lampen in verschillende stijlen en designs. De zonne-energie lampen maken gebruik van de zon. De zijn perfect voor het verlichting van jouw tuin.

 

Hoe werken zonne-energie lampen?

Zonne-energie wandlampen gebruiken een zonnepaneel. De stroom zit in de die in de lamp. Zodra het donker wordt, gebruikt de lamp de stroom van de zon. Het voordeel van zonne-energie lampen is dat ze geen stroom extra stroom nodig hebben. Ze hoeven niet om stroom aangesloten te worden, ze zijn eenvoudig te installeren.


Stijlen en designs

Bij FOIR.nl hebben we een groot aanbod zonne-energie lampen in verschillende stijlen. Je kan altijd een lamp kunt vinden die past bij jouw smaak en ruimte. Onze zonne-energie lampen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals roestvrij staal en plastic. Of je nu op zoek bent naar een moderne of klassieke uitstraling, wij hebben de perfecte lamp voor jou.


Verschillende soorten zonne-energie lampen

Bij FOIR.nl hebben we veel soorten zonne-energie lampen. Bijvoorbeeld wandlampen, staande lampen, tafellampen en hanglampen. Onze zonne-energie lampen zijn verkrijgbaar in verschillende licht kleurenn. Zodat je altijd de perfecte verlichting kunt vinden.

 

Energiezuinig en milieuvriendelijk

Zonne-energie lampen zijn zuinig. Ze maken gebruik van led en hierdoor goed voor het milieu. Ze laden op met behulp van de zon. Door de zonne energie hoeven ze niet op het stroom aangesloten te worden. Zonne-energie lampen zijn ontworpen om lang mee te gaan.


Installatie van zonne-energie lampen

Het installeren van zonne-energie lampen is eenvoudig. Begin met het bepalen van de gewenste plek. Bedenk daarna wat voor lamp je nodig hebt. Zorg dat de lampen genoeg licht van de zon krijgen. Onze zonne-energie lampen worden komen instructies. Bovendien hebben ze geen kabels nodig. Hierdoor ze eenvoudig te installeren. 


Conclusie

Zonne-energie lampen zijn een zuinige manier om je tuin te verlichten. Bij FOIR.nl hebben we een uitgebreid aanbod zonne-energie lampen. Er is altijd een lamp naar je wens. Onze zonne-energie lampen zijn energiezuinig en milieuvriendelijk. Ze zijn ontworpen om lang mee te gaan. Bestel vandaag de lampen en verlicht je tuin op een duurzame manier.

Buitenlamp zonne energie E27 fitting Bekijk alle Buitenlamp zonne energie E27 fitting van FOIR. Voldoende keuze! Bekijk alle Buitenlamp zonne energie direct hier! Bekijk alle Buitenlamp zonne energie direct op FOIR.nl.