Globo lighting plafondlamp


Globo Lighting plafondlamp

Bekijk hier de populairste producten van Globo lighting. 

GLOBO Handels GmbH werd opgericht in 1998 met het hoofdkantoor in Oostenrijk. De kernactiviteit van het bedrijf is de ontwikkeling en wereldwijde distributie van decoratieve woonverlichting. Tot de belangrijkste verkaooppartners behoren meubelzaken, bouwmarkten, gespecialiseerde detailhandelaars in stationaire en digitale verlichting, evenals winkelketens en regionale distributeurs. Het bedrijf GLOBO is een van Europa's toonaangevende verlichtingsspecialisten. Op dit moment worden producten naar meer dan 50 landen wereldwijd verscheept. 1. Plafondlamp koper Xara 2 spots e14 fitting
  -20%
  Add to Wish List
 2. rookglas plafondlamp zwart design by rydens blacky 15345-6D e14 fittingen smoke
  -7%
  Add to Wish List
  Plafondlamp rookglas modern 'Blacky' E14 fitting 600mm
  Regular Price ​749,99 Special Price ​699,95

Globo Lighting is een toonaangevend merk dat hoogwaardige verlichtingsproducten biedt voor elke behoefte en elke stijl. Bij Foir.nl zijn we trots om een uitgebreide collectie van Globo Lighting producten aan te bieden, variërend van hanglampen en plafondlampen tot tafellampen en vloerlampen.

Een van de grootste voordelen van Globo Lighting is de focus op innovatie en design. Het merk werkt samen met bekroonde ontwerpers en architecten om nieuwe en creatieve producten te ontwikkelen die zowel functioneel als stijlvol zijn. Globo Lighting staat bekend om zijn moderne en eigentijdse ontwerpen, maar biedt ook klassieke en tijdloze stijlen voor mensen die op zoek zijn naar een meer traditionele look.

Een ander belangrijk aspect van Globo Lighting is de kwaliteit van de producten. Het merk gebruikt alleen hoogwaardige materialen en componenten bij het vervaardigen van zijn verlichtingsproducten. Dit zorgt niet alleen voor duurzaamheid en betrouwbaarheid, maar ook voor een optimale prestatie van de lampen.

Globo Lighting heeft ook oog voor duurzaamheid en energiezuinigheid. Het merk biedt een uitgebreid assortiment aan LED-verlichting die niet alleen milieuvriendelijk zijn, maar ook helpen om energierekeningen te verlagen. Deze LED-lampen hebben een lange levensduur en bieden heldere, heldere verlichting.

Een ander voordeel van Globo Lighting is de diversiteit van de producten. Het merk biedt verlichtingsoplossingen voor verschillende toepassingen, waaronder woonkamers, slaapkamers, badkamers en buitenruimtes. Of je nu op zoek bent naar een sfeervolle verlichting voor een romantisch diner of heldere verlichting voor het lezen van een boek, Globo Lighting biedt de oplossing.

Bij Foir.nl zijn we er trots op om een brede selectie van Globo Lighting producten aan te bieden. Of je nu op zoek bent naar een moderne hanglamp voor boven de eettafel, een klassieke plafondlamp voor de hal of een praktische vloerlamp voor de woonkamer, wij hebben de producten die je zoekt. Bovendien zijn onze Globo Lighting producten zeer betaalbaar, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit of het design.

Kortom, Globo Lighting is een merk dat synoniem staat voor innovatie, kwaliteit en duurzaamheid. Bij Foir.nl hebben we een ruime collectie van Globo Lighting producten beschikbaar, variërend van moderne tot klassieke ontwerpen en LED-verlichting. Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en betaalbaar, zodat je altijd de beste verlichtingsoplossingen kunt vinden voor jouw huis en stijl.