Gevelverlichting voor je huis

Gevelverlichting nodig? Bekijk hier alle gevel lampen van FOIR! Up en down gevelverlichting, gevelverlichting met ingebouwde LED, moderne gevelverlichting of smart gevelverlichting vind je hier! Gebruik de filters op de pagina voor het vinden van jouw gevel lampen.


Gevelverlichting


✔️  GRATIS verzending vanaf €50

Anders €3,95

✔️ 30 DAGEN bedenktijd

✔️  KLANTEN geven ons een 9/10

Veelgestelde vragen gevelverlichting:

Hoe hoog gevelverlichting?

De perfecte hoogte voor gevelverlichting is ooghoogte. Plaats je de lampen op een schutting waar je vaak langsloopt? Plaats deze dan op staande ooghoogte. Plaats je gevelverlichting in een veranda? Hang deze lampen dan wat lager, zo kun je voorkomen dat de lampen in je ogen schijnen.


Is IP65 voldoende voor buiten?

IP65 is geschikt voor buiten. Buitenlampen met een IP44 waarde zijn voldoende beschermd voor buiten.


Welke kleur licht voor buiten?

De beste kleur licht voor buiten is warm wit, dit is een kelvin van 2200k tot 3000k. Hoe lager de kelvinkleur van de lamp hoe warmer het licht van de lichtbron. Een kelvinkleur van 3000k is een goede mix van een goede hoeveelheid licht en warm wit licht.


Gevelverlichting: verander de uitstraling van je huis

Gevelverlichting is een manier om je huis er mooi uit te laten zien en om de buitenkant van je huis te verlichten. Bij FOIR.nl hebben we veel verschillende soorten gevelverlichting in allerlei stijlen. Zo kan je altijd een lamp vinden die jij mooi vindt en die goed past bij wat jij nodig hebt.
 


Belang van goede gevelverlichting

Het is belangrijk om je huis goed te verlichten vanaf de buitenkant. Dit heet gevelverlichting. Hierdoor wordt je huis veiliger omdat mensen niet zo snel kunnen struikelen in het donker. Ook schrikt het inbrekers af als je huis goed verlicht is. Maar het ziet er ook mooi uit als je het licht goed verdeelt over de voorkant van je huis. Hierdoor kan je de mooie details van je huis goed zien in het donker.


Stijlen en designs

Bij FOIR.nl hebben we veel verschillende soorten lampen voor aan de buitenkant van je huis. Het maakt niet uit welke stijl je mooi vindt, wij hebben lampen die bij jou passen! Of je nu van modern, klassiek of landelijk houdt, we hebben veel verschillende soorten lampen om uit te kiezen. We hebben lampen gemaakt van roestvrij staal en aluminium en we hebben veel verschillende kleuren en patronen om uit te kiezen!


Verschillende soorten gevelverlichting

Bij FOIR.nl hebben we verschillende soorten gevelverlichting om uit te kiezen. Denk aan wandlampen, inbouwspots, uplights en downlights. Elke soort verlichting heeft zijn eigen kenmerken en voordelen. Je kunt kiezen uit verschillende sterktes van licht en kleuren, zoals warm en koel licht. Zo kan je altijd de perfecte verlichting vinden die past bij jouw huis en wat jij fijn vindt.


Energiezuinige gevelverlichting

Bij FOIR.nl hebben we ook gevelverlichting met LED-lampen. Deze zijn beter voor het milieu omdat ze minder energie verbruiken dan traditionele lampen. Bovendien gaan ze langer mee. We hebben LED-lampen in verschillende sterktes en kleuren, zodat je altijd de perfecte verlichting kunt vinden voor jouw huis.
 


Installatie van gevelverlichting

Het is makkelijk om gevelverlichting te installeren. Eerst moet je beslissen waar je de verlichting wilt hebben en welk type je nodig hebt. Het is belangrijk om veilig te werken tijdens de installatie. Bij FOIR.nl krijg je duidelijke instructies bij de gevelverlichting om te helpen bij de installatie.
 


Conclusie

Bij FOIR.nl hebben we super gave lampen voor aan de buitenkant van je huis! Ze komen in verschillende vormen, maten en kleuren, dus je kan altijd de perfecte lamp vinden die bij jouw huis past. Onze lampen zijn ook nog eens zuinig met energie en goed voor het milieu, en gaan lang mee. Bestel vandaag nog en zorg dat jouw huis er mooi en veilig uitziet met onze gevelverlichting!

Gevelverlichting E14 fitting Bekijk alle Gevelverlichting E14 fitting van FOIR. Voldoende keuze! Bekijk alle Gevelverlichting direct hier! Bekijk alle Gevelverlichting direct op FOIR.nl.