• Gratis verzending boven de €75,- (anders €2,95)
  • 100 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren
  • Klanten geven ons een 8/10

Spotjes verschillende soorten en maten

Opzoek naar spotjes voor in huis? In deze categorie hebben we verschillende soorten inbouwspotjes beschikbaar. Hierdoor hebben we altijd wat je zoekt! 

Ga je oude inbouwlampen vervangen voor nieuwe soorten? Kijk dan goed naar de inbouwmaat van het gat in het plafond, het is natuurlijk mogelijk om het gat groter te maken. Maar andersom is dat natuurlijk niet goed te doen. We raden daarom aan om spotjes met dezelfde inbouw diameter te zoeken, dit maakt het vervangen van de spotjes makkelijk! Je kan aan de linkerkant van de pagina de inbouwdiameter selecteren.

Op zoek naar inbouwlampjes voor nieuwbouw? Bedenk of je wilt dat de lampen richtbaar zijn of niet.  Kijk/vraag even bij ons na of er een extra led driver nodig is of niet: voor spotjes die een ingebouwde led lamp hebben is dit namelijk vaak wel nodig. Tel goed na hoeveel spotjes je nodig hebt. Wij plaatsen zelf de spotjes vaak met een onderlinge afstand van niet meer dan een meter.

Om het wat makkelijker te maken kan je links op de pagina de inbouwdiameter selecteren, hierdoor is het mogelijk om de spotjes te selecteren die je nodig hebt qua diameter. Dit is vooral handig als je  oude spotjes gaat vervangen voor nieuwe.

De inbouwlampen wisselen nogal in prijs, ze gaan tot meer dan €200,- dit ligt vooral aan het feit of er een ingebouwde led lamp in zit of niet. De dure spotjes hebben vaak een ingebouwde led lamp en de goedkope niet.

Voor de lampen zonder ingebouwde led lamp is het niet nodig om een led driver te gebruiken, en voor de ingebouwde led lampen wel. Voor vragen/onduidelijkheden en extra informatie, neem contact op via de chat of bel ons!

 

27 artikel(en)

per pagina

27 artikel(en)

per pagina

Inbouwspotjes
Minimal Price:  2.95