E14 Fitting 

E14 Fitting

Filter
Set Ascending Direction

15 Items

per page
 1. Add to Wish List
 2. -40%
  Add to Wish List
  Messing E14 fitting lamp houder met lampenkap ringen 28mm
  Regular Price ​11,50 Special Price ​6,95
 3. -59%
  Add to Wish List
  Fitting lamp e14 glad voor kleine schroeffittingen
  Regular Price ​5,95 Special Price ​2,45
 4. -39%
  Add to Wish List
  E14 fitting Nikkel lamphouder metaal met trekontlaster
  Regular Price ​11,38 Special Price ​6,95
 5. -37%
  Add to Wish List
  Fitting lamp wit e14 glad voor kleine schroeffittingen
  Regular Price ​5,95 Special Price ​3,75
Filter
Set Ascending Direction

15 Items

per page

E14 fitting: voor al je lampen

De E14 fitting is een veelgebruikte fitting voor lampen en armaturen. Bij FOIR.nl hebben we een uitgebreide collectie E14 fittingen in verschillende maten en kleuren, zodat je altijd de juiste fitting kunt vinden voor jouw lamp.

Maten E14 fittingen

De E14 fitting is verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je altijd de juiste maat kunt vinden voor jouw lamp. Bij FOIR.nl hebben we E14 fittingen in verschillende maten, zoals 14mm en 17mm. Het is belangrijk om de juiste maat te kiezen om ervoor te zorgen dat de fitting goed past bij jouw lamp.

Kleuren E14 fittingen

Naast verschillende maten zijn onze E14 fittingen ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je altijd de juiste kleur kunt vinden voor jouw armatuur. We hebben E14 fittingen in verschillende kleuren, zoals wit, zwart, messing en chroom. Dit maakt het eenvoudig om de fitting af te stemmen op de rest van jouw interieur.

Gebruik van E14 fittingen

E14 fittingen zijn geschikt voor verschillende soorten lampen, zoals gloeilampen, halogeenlampen en led-lampen. Het is belangrijk om de juiste lamp te kiezen voor jouw fitting om ervoor te zorgen dat de lamp goed past en veilig is in gebruik.

Installatie van E14 fittingen

Het installeren van een E14 fitting is eenvoudig en kan snel worden gedaan. Onze E14 fittingen worden geleverd met gedetailleerde instructies voor de installatie. Het is belangrijk om de juiste veiligheidsmaatregelen te nemen tijdens de installatie en altijd een professional te raadplegen als je niet zeker weet wat je doet.

Kwaliteit E14 fittingen

Bij FOIR.nl vinden we kwaliteit belangrijk. Daarom bieden wij alleen E14 fittingen van hoogwaardige kwaliteit aan, zodat je erop kunt vertrouwen dat jouw lamp veilig en duurzaam is.

Conclusie

De E14 fitting is een veelgebruikte fitting voor lampen en armaturen. Bij FOIR.nl hebben we een uitgebreide collectie E14 fittingen in verschillende maten en kleuren, zodat je altijd de juiste fitting kunt vinden voor jouw lamp. Onze E14 fittingen zijn geschikt voor verschillende soorten lampen en zijn eenvoudig te installeren. Bestel vandaag nog en voeg kwaliteit en veiligheid toe aan jouw verlichting met onze E14 fittingen.