led strips op maat warm wit 6m 6 meter bekijk

6m Led strip per 10cm warm wit op maat om 10cm (6 meter)

6m Led strip per 10cm warm wit op maat om 10cm (6 meter)

​41,45

Led strip per 10cm op maat te maken, normaal is dit per 1 meter af te knippen. Deze led strip wordt compleet met stekker (ookwel gelijkrichter genoemd) en eindkap. Deze led strip geeft een warm wit licht af en is dimbaar.

Productcode
73377-6X
Voor bezorging op 31/01/2023, bestel binnen

Productinformatie
De LED Strip 220V AC 100 LED / m Warm Wit IP67 CRI85 Op maat om de 10 cm heeft u geen voeding nodig, omdat deze rechtstreeks op de netspanning wordt aangesloten via een gelijkrichtingskabel. Door zijn flexibiliteit kan hij zich aan vrijwel elk oppervlak aanpassen.

Kenmerken van de LED Strip 220V AC 100 LED / m Warm Wit IP67 CRI85 Op maat om de 10 cm af te knippen, hierdoor kan deze ledstrip helemaal op maat gemaakt worden. 

De 100 LED / m SMD2835 die in de LED-strip is geïntegreerd, verbruikt slechts 10W per meter. Vervaardigd met materialen van topkwaliteit, heeft het een maximale bescherming tegen externe vaste deeltjes en een prachtige bescherming tegen water, die kan worden samengevat in de IP67-beschermingsfactor van de strip, waardoor het geschikt is voor zowel binnen- als buitengebruik.

Bij de 220V AC 100 LED / m Warm Wit IP67 CRI85 Op maat LED Strip zit een gelijkrichter kabel en strip eindkap worden meegeleverd, onderdelen die aanbevolen worden om voldoende beschermd te zijn zodat de IP67 bescherming niet in het gedrang komt komt.

Als de strook moet worden geknipt, houd er dan rekening mee dat de 220V AC 100 LED / m Warm wit IP67 CRI85 Het knippen van de 10 cm alleen kan worden gedaan op complete meteronderdelen en alleen binnen het geautoriseerde gebied. Door zijn grote flexibiliteit kan hij worden aangepast aan de specifieke kenmerken van de te corrigeren ruimte of het te corrigeren element, hoewel er geen rechte of scherpe hoeken kunnen worden gemaakt.

Toepassingen van de LED Strip 220V AC 100 LED / m Warm wit IP67 CRI85 Op maat geknipt elke 10 cm

Door de veelzijdigheid van dit type LED verlichting wordt het veel gebruikt als secundaire verlichting en / of als decoratief element in gevels, plafonds, vitrines en kasten, rekken, etalages, foto's en spiegels en zelfs voor het signaleren van trappen en gangen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Product details
DimbaarNiet dimbaar
Fitting typeIngebouwde LED lichtbron
Merk CentralLight
KleurWit
Levertijd:1 dag
Hoogte300cm
ConditieNieuw
Verkocht per1 stuk

Zakelijk bestellen of grote hoeveelheden nodig? 

We kunnen al onze producten snel en voordelig leveren. We leveren vaak verlichting voor nieuwe hotels, restaurants en tuinen. We denken graag met je mee!

Voor bedrijven in Belgie is het mogelijk om een factuur zonder BTW te krijgen

Neem contact met ons op via: contact@FOIR.nl

Bedankt! 

Team FOIR

Led strip per 10cm op maat te maken, normaal is dit per 1 meter af te knippen. Deze led strip wordt compleet met stekker (ookwel gelijkrichter genoemd) en eindkap. Deze led strip geeft een warm wit licht af en is dimbaar.

Wit, FOIR.NL,Led strips