Industriele ketting lamp ophangen gegalvaniseerde ketting

Industriele ketting gegalvaniseerd 28mm bij 5mm

Industriele ketting gegalvaniseerd 28mm bij 5mm

​5,95

Lampen veilig ophangen met deze industriele ketting, deze ketting is gegalvaniseerd en hierdoor geschikt voor buiten.

Productcode
3774X
Voor levering op dinsdag (26/09) bestel binnen

Productinformatie

De industriële ketting van 28mm bij 5mm is een stevig en robuust product dat geschikt is voor verschillende doeleinden. Dankzij de gegalvaniseerde afwerking is de ketting bestand tegen roest en corrosie, waardoor het product lang meegaat. De ketting is ideaal voor gebruik in industriële en commerciële omgevingen, zoals in fabrieken, magazijnen en andere soortgelijke locaties. Het is bijvoorbeeld geschikt voor het ophangen van zware objecten en voor beveiligingsdoeleinden.

Met de industriële ketting kun je een duurzaam en betrouwbaar product krijgen dat aan al je vereisten voldoet. Het is niet alleen sterk en betrouwbaar, maar ook makkelijk te installeren en te verwijderen. Dankzij de robuuste constructie kun je er zeker van zijn dat het product jarenlang meegaat en jouw doeleinden op een efficiënte manier dient.

In vergelijking met andere soorten kettingen is de industriële ketting van 28mm bij 5mm uniek vanwege de gegalvaniseerde afwerking. Dit maakt het product bestand tegen roest en corrosie, waardoor je een product krijgt dat zonder problemen meegaat en je geen zorgen hoeft te maken over vervanging. Bovendien is de ketting makkelijk te verkrijgen en is het betaalbaar, waardoor het een goede keuze is voor iedereen die op zoek is naar een stevige en robuuste ketting voor industriële doeleinden.

In conclusie is de industriële ketting van 28mm bij 5mm een sterk, duurzaam en betrouwbaar product dat geschikt is voor verschillende industriële en commerciële toepassingen. Het product is niet alleen stevig en robuust, maar ook makkelijk te installeren en te verwijderen en biedt jou de zekerheid die je nodig hebt voor het ophangen van zware objecten en voor beveiligingsdoeleinden.
 

Hang je lampen veilig op met deze industriele ketting, deze ketting heeft schakels van 28mm bij 5mm.

 

Product details
Merk CentralLight
KleurZilver
Levertijd:1 dag
ConditieNieuw
Verkocht per1 meter
WattageN/B
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Zakelijk bestellen of grote hoeveelheden nodig? 

We kunnen al onze producten snel en voordelig leveren. We leveren vaak verlichting voor nieuwe hotels, restaurants en tuinen. We denken graag met je mee!

Voor bedrijven in Belgie is het mogelijk om een factuur zonder BTW te krijgen.

Bedankt! 

Team FOIR

Deze producten zijn ook interessant voor je:

Lampen veilig ophangen met deze industriele ketting, deze ketting is gegalvaniseerd en hierdoor geschikt voor buiten.

Zilver, FOIR.NL,Lamp onderdelen