Wandlamp hout slaapkamer met kooilamp

Wandlamp slaapkamer zwart 'Mona' met stekker E27 fitting hout kooi industrieel

Wandlamp slaapkamer zwart 'Mona' met stekker E27 fitting hout kooi industrieel

Regular Price ​59,95 Special Price ​44,95

Wandlamp met schakelaar te gebruiken als bedlamp. Deze wandlamp maakt gebruik van een E27 lichtbron. Door de stekker en schakelaar aan de lamp maakt het makkelijk om de lamp aan te sluiten. De schakelaar op de lamp zorgt ervoor dat de lamp goed als bedlamp te gebruiken is.

Productcode
71586
Voor bezorging op 13/12/2022, bestel binnen

Productinformatie
De Mona Wandlamp zwart slaapkamer combineert een uniek en elegant design met een topkwaliteit afwerking. Dit type design wandlampen stelt ons in staat om die elegante touch te geven die persoonlijkheid zal brengen in elke ruimte, waardoor het uniek is.

Eigenschappen van de Mona-wandlamp slaapkamer
De Mona wandlamp slaapkamer Lamp heeft een eenvoudig ontwerp dat een modern tintje aan de plek geeft. We kunnen het vinden met twee verschillende afwerkingen, Zwart en Wit. Het licht dat deze Mona Wandlamp uitstraalt is afhankelijk van de E27 LED-lamp die we installeren. Zo kunnen we kiezen voor een warm, koud of neutraal licht, afhankelijk van de sfeer die we willen creëren. Een interessante optie is om een aantal van de RGB- of CCT-lampen te kiezen die ons een plus aan veelzijdigheid geven als het gaat om de verlichting van de ruimte, hetzij in een huis of in een commercieel pand. Het wordt op grote schaal gebruikt in omgevingen die zo gevarieerd zijn als eetkamers, slaapkamers, keukens, woonkamers, restaurants, cafés, enz.

Kenmerken
Lengte: 750 mm
Breedte: 200mm
Hoogte: 1200 mm
Materiaal: metaal, hout
Kleur: mat zwart, naturel
Dimbaarheid: Afhankelijk van de lichtbron
EAN: 9007371413966

Technische Informatie
Inclusief lichtbron: Nee
Fitting type: E27
Stroomverbruik: 60 watt
Spanning: 230 volt
beschermende klasse

Productinformatie
De Mona Wandlamp combineert een uniek en elegant design met een topkwaliteit afwerking. Dit type design wandlampen stelt ons in staat om die elegante touch te geven die persoonlijkheid zal brengen in elke ruimte, waardoor het uniek is.

Eigenschappen van de Mona-wandlamp

De Mona wandlamp Lamp heeft een eenvoudig ontwerp dat een modern tintje aan de plek geeft. We kunnen het vinden met twee verschillende afwerkingen, Zwart en Wit. Het licht dat deze Mona Wandlamp uitstraalt is afhankelijk van de E27 LED-lamp die we installeren. Zo kunnen we kiezen voor een warm, koud of neutraal licht, afhankelijk van de sfeer die we willen creëren. Een interessante optie is om een aantal van de RGB- of CCT-lampen te kiezen die ons een plus aan veelzijdigheid geven als het gaat om de verlichting van de ruimte, hetzij in een huis of in een commercieel pand. Het wordt op grote schaal gebruikt in omgevingen die zo gevarieerd zijn als eetkamers, slaapkamers, keukens, woonkamers, restaurants, cafés, enz.

Product details
DimbaarDimbaar
Eigenschappen / optiesSchakelaar
Fitting typeE27 fitting
Merk CentralLight
KleurZwart
Levertijd:3-5 dagen
ConditieNieuw
Verkocht per1 stuk

Zakelijk bestellen of grote hoeveelheden nodig? 

We kunnen al onze producten snel en voordelig leveren. We leveren vaak verlichting voor nieuwe hotels, restaurants en tuinen. We denken graag met je mee!

Voor bedrijven in Belgie is het mogelijk om een factuur zonder BTW te krijgen

Neem contact met ons op via: contact@FOIR.nl

Bedankt! 

Team FOIR

Wandlamp met schakelaar te gebruiken als bedlamp. Deze wandlamp maakt gebruik van een E27 lichtbron. Door de stekker en schakelaar aan de lamp maakt het makkelijk om de lamp aan te sluiten. De schakelaar op de lamp zorgt ervoor dat de lamp goed als bedlamp te gebruiken is.

Zwart, FOIR.NL,Wandlamp