Tafellamp 

Bekijk ons prachtige aanbod aan verlichting voor op tafel. We hebben handige filters om het zoeken zo makkelijk mogelijk te maken.


Tafellamp


ACTIE: 15% KORTING code: PINKSTEREN


Filter
Set Ascending Direction

331 Items

per page
Filter
Set Ascending Direction

331 Items

per page

Tafellamp categorieen 


Veelgestelde vragen tafellamp 

Waar moet je op letten bij het uitkiezen van een tafellamp?

Bij het uitzoeken van een bureaulamp moet je kijken naar de functie van de tafellamp. Gebruik je de lamp als werkverlichting? Zorg dan dat deze verstelbaar is, dit maakt je werk beter zichtbaar. Voor sier lampen is het fijn om een vaste kap te hebben op de lamp. De kap zorgt dat het licht mooi verspreid wordt.


Tafellampen voor elke kamer en elke stijl

Tafellampen zijn een goede manier voor het verlichten van een kamer. Bij FOIR.nl hebben we een groot aanbod aan bureaulampen in verschillende stijlken en maten. Of je nu op zoek bent naar een lamp om wat extra licht te geven aan je werkruimte. Of gewoon je kamer wilt updaten, wij hebben de perfecte lamp voor jou.


Verschillende soorten tafellampen

Bij FOIR.nl hebben we burealampen in verschillende stijlen en maten. Of je nu op zoek bent naar een minimalistisch ontwerp of een gedurfde stijl. Wij hebben het voor je. De meeste tafellampen maken gebruik van 1 lichtbron. Je kan de juiste lichtbron op de productpagina toevoegen.


Materialen en afwerkingen

De lampen zijn beschikbaar in meerdere kleuren. Bijvoorbeeld zwarte tafellampen, houten tafellampen, glazen tafellampen en bureaulampen. Zoek je een moderne bureau lamp? Wij hebben de mooiste lamp voor jouw.


Kleurtemperatuur

De licht kleur van de de lichtbron is ook belangrijk. Een warm witte kleurtemperatuur geeft een gezellig gevoel, terwijl een koude licht temperatuur een moderner gevoel kan geven. Bij FOIR.nl hebben we een grote aanbod lichtbronnen met verschillende licht kleuren om uit te kiezen, zodat je altijd de perfecte lamp kunt vinden die past bij jouw behoeften en stijl.


Energiezuinige lampen

De lampen zijn geschikt voor LED lampen. LED lampen zijn beter voor het milieu en portemonnee. Ze gaan lang mee en verbruiken weinig stroom. Bovendien zijn led lampen leverbaar in  warm wit en helder wit. Hierdoor je de perfecte lamp kunt kiezen die past in jouw huis.


Installatie van de lampen

Het installeren van een lampen is makkelijk. Pak de lamp uit van de lamp. Installeer de lichtbron. Doe de stekker in het stopcontact. Vervolgens kan je de lamp op de gewenste locatie zetten. Zorg ervoor dat de lamp stevig staat en schakel de lamp in. Mocht het niet lukken, neem dan contact met ons op.


Conclusie

Lampen op tafel zijn een goede manier om extra verlichting toe te voegen aan een kamer. De lampen kunnen dienen als decoratie in elke kamer. Bij FOIR.nl hebben we een uitgebreid aanbod van verschillende soorten bureaulampen. Je kan altijd de perfecte lamp kunt vinden die past bij jouw behoeften en stijl. 

Tafellamp FSC goedgekeurd Bekijk alle Tafellamp FSC goedgekeurd van FOIR. Voldoende keuze! Bekijk alle Tafellamp direct hier! Bekijk alle Tafellamp direct op FOIR.nl.