Plafondlamp woonkamer

Vind de perfecte plafondlamp voor jou. Zoek je een oosterse plafondlamp voor in je kamer, een moderne of een industriële lamp voor in de slaapkamer of badkamer!

Gebruik de filters om de juiste lamp voor jou te vinden. De filters vind je aan de zijkant van de pagina.


Plafondlamp

Filter
Set Ascending Direction

275 Items

per page
Filter
Set Ascending Direction

275 Items

per page

Plafondlamp categorieen 


Veelgestelde vragen over plafondlampen

Hoe kies je een plafondlamp?

Een plafondlamp kies je door eerst te kijken naar de functie en de rest van je interieur. Wil je functioneel licht of wil je sfeer verlichting. Wil je een plafondlamp direct aan het plafond of ben je op zoek naar een grote hanglamp in de kamer. Gebruik de filters om de juiste led plafonnière voor jou te vinden!


Welke plafondlamp in de woonkamer?

Welk soort plafondlamp je in de nodig hebt, hangt af van een paar factoren. Heb je een koffie tafel, bijvoorbeeld bij de tv? Dit is de perfecte plek om een hanglamp te gebruiken. Loop je vaak langs deze plek? Plaats dan een plafondlamp.


Hoeveel groot moet een plafond lamp zijn?

De maat van een plafondlamp hangt af van de maat van de ruimte. Hoe groter de ruimte, hoe groter de plafondlamp die je kiest mag zijn. Het belangrijkste is de hoeveelheid licht. Als je een grote ruimte verlicht dan heb je nou eenmaal meer licht nodig. Kies plafondlampen met een vervangbare lichtbron, dan kan je de hoeveelheid licht altijd aanpassen.


Moderne lampen aan het plafond: voor elke ruimte en elke stijl

Een plafondlamp is een plafondlamp die je aan het plafond bevestigd zijn. Ze zijn heel handig en worden veel gebruikt in huizen. Bij FOIR.nl hebben we veel verschillende soorten plafondverlichting die perfect is voor elke ruimte en elke stijl. Van moderne tot een klassieke plafonnière, we hebben de producten allemaal. Om de juiste plafondlamp te vinden kan je de filters aan de linkerkant gebruiken.

Verschillende soorten prachtige plafondlamp

Bij FOIR.nl hebben we veel verschillende soorten plafondverlichting. Soms is een mooie plafondlamp heel simpel, terwijl andere plafondlampen juist heel onopvallend zijn. Je kunt kiezen voor een plafondlamp met één lampje of voor een plafondlamp met meerdere lampjes. Ook de grootte van de plafondlamp is belangrijk. Zo kun je altijd de plafondlamp vinden die aan jouw wens voldoet.

Soorten materiaal

Onze plafondlampen zijn gemaakt van verschillende natuurlijke materialen. Zo hebben we mooie plafondlampen van chroom metaal, glas en nog veel meer. We hebben plafondlampen in allerlei kleuren en stijlen. Denk hierbij aan modern of juist van klassiek, bij FOIR.nl hebben we de perfecte plafondlamp voor jou. De producten kan je eenvoudig filteren door de filters aan de linkerkant van de pagina.

Kleurtemperatuur led plafonnière

Het is ook belangrijk om te kijken naar de kleurtemperatuur van de plafondlampen. Een lamp met een warmwit kleurtemperatuur zorgt voor gezelligheid, terwijl een koudere kleurtemperatuur juist moderner aanvoelt. Bij FOIR.nl hebben we veel verschillende kleurtemperaturen om uit te kiezen, zodat je altijd de perfecte product kunt vinden.

Energiezuinige plafondlampen

Onze plafondlampen zijn energiezuinig ze zijn allemaal geschikt voor led. Dat is goed voor het milieu en voor je portemonnee! Een kleine plafondlamp met LED fitting gaat namelijk langer mee dan gewone spaarlampen en gebruiken minder energie. Waarschijnlijk heb je nog ergens een plafondlamp die onzuinig is, wellicht in het toilet? Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleurtemperaturen, zoals daglicht. Helder licht zorgt ervoor dat je meer kan zien, dit is fijn voor een thuiskantoor of garage. We zorgen dat je altijd de plafondlamp kunt vinden die bij jouw huis past.

Installatie van een moderne plafondlamp

Het installeren van een plafonniere aan het plafond is niet moeilijk en kan snel gedaan worden. Je moet alleen wel zorgen dat de stroom uitstaat voordat je begint. Haal daarna de oude plafonnières weg en maak de nieuwe plafondlamp vast aan het plafond. Het is belangrijk om goed te controleren of de plafonnières stevig vastzit en daarna kun je de stroom weer aanzetten. Test of de onderdelen van de lamp goed werken, denk aan de wandschakelaar en eventuele afstandsbediening.

Mocht je er niet uitkomen: We hebben hier een handige blog voor het aansluiten van lampen.

Conclusie:

Bij FOIR hebben we een groot assortiment verschillende soorten plafondlampen. Of je nu houdt van modern interieur of juist van een klassiek interieur, we een ruime keuze altijd de plafondlamp voor jou. We hebben plafondlampen in allerlei kleuren en stijlen en ook energiezuinige opties. Het installeren van de juiste verlichting is makkelijk en kan snel worden gedaan. Bestel vandaag nog en geniet van de mooie verlichting van onze stoere lampen.

Contact met FOIR

Bij twijfel of voor advies kan je altijd contact met ons opnemen.

Plafondlamp Stekker Bekijk alle Plafondlamp Stekker van FOIR. Voldoende keuze! Bekijk alle Plafondlamp direct hier! Bekijk alle Plafondlamp direct op FOIR.nl.