Plafondventilator wit modern 'Haran' led lamp 107cm

Plafondventilator wit modern 'Haran' led lamp 107cm

Plafondventilator wit modern 'Haran' led lamp 107cm

Regular Price ​239,95 Special Price ​179,95

Plafondventilator modern wit met ingebouwde led lamp met een diameter van 107cm. Deze ventilator wordt geleverd met een afstandsbediening.

Productcode
74879

Productinformatie
De LED plafondventilator Aran Wit 107 cm met gelijkstroommotor en 3 bladen in wit heeft een elegante en moderne uitstraling die tot een decoratief en functioneel element maakt. De bladen zijn gemaakt van ABS-kunststof, wat zorgt voor lichtheid, robuustheid en veelzijdigheid.

De ventilator is uitgerust met een gelijkstroommotor die zich onderscheidt door zijn lichtheid, duurzaamheid, efficiëntie en laag energieverbruik. Enkele voordelen van een ventilator met gelijkstroommotor ten minste van een ventilator met wisselstroommotor zijn:

- Uiterst stille en wiebelvrije ventilator. Dankzij de gelijkstroommotor kunnen we het geluid van de ventilator verminderen, tot 50% in vergelijking met wisselstroommotoren, waardoor de ventilator perfect is voor rust-, studie- en werkruimten.

- Laag verbruik. Ventilatoren met gelijkstroommotor verbruiken tot 70% minder energie in vergelijking met wisselstroommotoren, dit betekent een besparing op de elektriciteitsrekening van ons huis.

- Ze zijn sneller te starten, van snelheid te veranderen en te stoppen. Bovendien hebben zij 6 snelheden in vergelijking met de 3 of 4 snelheden van wisselstroommotoren.

Het heeft afstandsbediening, met 6 functies:
- Aan en uit
- Keuze kleurtemperatuur (Warm-Neutraal-Koel)
- Lichtregulering
- 6 snelheden
- Timer 1/2/4/8 uur
- Zomer / Winter functie

Deur midden van de Air Dubbele technologie van het Reverse Systeem voorzien wij de ventilator van 2 bedrijfsmodi (zomer / winter). Dit systeem keert de draairichting van de motor en de bladen om om in de zomer de warme lucht af te voeren en in de winter de warmte van de verwarming gelijkmatig te verdelen, wat de verbeterde sensatie verbetert, de werking van de verwarming optimaliseert en bijdraagt ​​tot energiebesparing.

Het integreert CCT LED licht, dat ons in staat stelt de kleurtemperatuur te veranderen tussen 3 soorten licht (warm licht, koud licht en neutraal licht) en verschillende omgevingen te creëren naargelang de behoeften.

De LED Plafondventilator Aran Wit 107cm DC Motor van onze online winkel FOIR is een perfecte manier om koel te blijven en de kamers van uw huis te zonder dat u een airconditioner hoeft te installeren.

Product details
DimbaarDimbaar
Eigenschappen / optiesMet afstandsbediening
Fitting typeIngebouwde led lampen
Merk CentralLight
KleurWit
Levertijd:3-5 dagen
ConditieNieuw
Verkocht per1 stuk

Plafondventilator modern wit met ingebouwde led lamp met een diameter van 107cm. Deze ventilator wordt geleverd met een afstandsbediening.

Wit, FOIR.NL,Plafondventilatoren