Plafondventilator wit modern led lamp afstandsbediening

Plafondventilator 'Marco' Nickel Minimal Pro Superstill selecteerbare CCT 70W 132cm

Plafondventilator 'Marco' Nickel Minimal Pro Superstill selecteerbare CCT 70W 132cm

Regular Price ​209,95 Special Price ​169,95

Plafondventilator wit modern ultra silent, deze super stille ventilator zorgt voor verkoeling in de kamer.

Productcode
64784-wit

Productinformatie
De minimalistische plafondventilator PRO in het wit bevat een 15W LED-lichtbron, die een minimalistische en elegante uitstraling heeft en een decoratief en functioneel element vormt.

De behuizing van de ventilator is gemaakt van staal en de bladen van ABS, een combinatie die zorgt voor lichtheid, robuustheid en veelzijdigheid. Het heeft een comfortabele bediening met een afstand tot 15 meter om te kunnen kiezen tussen de verschillende snelheden en bedrijfsuren. Zijn lichte, duurzame en energiezuinige AC-motor. U kunt de kleurtemperatuur van het licht wijzigen met behulp van de radiofrequentieregelaar.

Het biedt de mogelijkheid om de rotatiesnelheid van de bladen te kiezen tussen 3 opties, ideaal afhankelijk van de omgevingstemperatuur.

De minimalistische PRO 1570W witte LED plafondventilator is een perfecte manier om de kamers in uw huis fris en licht te houden zonder dat u een airconditioner hoeft te installeren.

* De maximale afstand van de ventilator tot het plafond is 48 cm.

Wat betekent CCT (gecorreleerde kleurtemperatuur)?
Wanneer een product gemarkeerd is als CCT betekent dit dat we de kleurtemperatuur kunnen veranderen. CCT wordt gedefinieerd in graden Kelvin, volgens de kleurwaarneming van een witte LED voor het menselijk oog, kunnen we ze onderscheiden in 3 soorten kleuren; een warm licht, een neutraal licht en een koud licht, van respectievelijk 2700-3500K, 4000-4500K en 5000-6500K. De CCT-waarden geven niets aan over het kleurweergavevermogen van de LED.

Product details
DimbaarNiet dimbaar
Eigenschappen / optiesMet afstandsbediening
Fitting typeIngebouwde led lampen
Merk CentralLight
KleurWit
Levertijd:3-5 dagen
Diameter132cm
Diepte240mm
ConditieNieuw
Verkocht per1 stuk

Plafondventilator wit modern ultra silent, deze super stille ventilator zorgt voor verkoeling in de kamer.

Wit, FOIR.NL,Plafondventilatoren