Plafondventilator met afstandsbediening LED lichtbron,

Plafondventilator hout 'Forest' led lamp afstandsbediening DC motor 132cm

Plafondventilator hout 'Forest' led lamp afstandsbediening DC motor 132cm

​260,95

Plafondventilator met een houten afwerking, deze plafondventilator heeft een diameter van 132cm. Koel je ruimte af met deze prachtige ventilator.

Productcode
80576
Voor bezorging op 06/02/2023, bestel binnen

Productinformatie
De Forest Brown 132cm LED plafondventilator met een 70W gelijkstroommotor heeft een ingebouwde 15W LED armatuur. Hij heeft een naturalistische en elegante look die hem tot een decoratief en functioneel element maakt.

Het ventilatorhuis is gemaakt van aluminium en de bladen zijn gemaakt van hout, een combinatie die zorgt voor lichtheid, robuustheid en veelzijdigheid.

De ventilator is uitgerust met een gelijkstroommotor die zich onderscheidt door zijn lichtheid, duurzaamheid, efficiëntie en laag energieverbruik. Enkele voordelen van een ventilator met gelijkstroommotor ten opzichte van een ventilator met wisselstroommotor zijn:

- Uiterst stille en wankelvrije ventilator. Dankzij de gelijkstroommotor kunnen we het geluid van de ventilator verminderen, tot 50% in vergelijking met wisselstroommotoren, waardoor de ventilator perfect is voor rust, studie- en werkruimten.

- Laag verbruik. Ventilatoren met gelijkstroommotor verbruiken tot 70% minder energie in vergelijking met wisselstroommotoren, dit betekent een besparing op de elektriciteitsrekening van ons huis.

- Ze zijn sneller te starten, van snelheid te veranderen en te stoppen. Bovendien hebben zij 6 snelheden in vergelijking met 3 of 4 snelheden van wisselstroommotoren.

Het heeft afstandsbediening, met 6 functies:
- Aan en uit
- Keuze kleurtemperatuur (Warm-Neutraal-Koel)
- Lichtregulering
- 6 snelheden
- Timer 1/2/4/8 uur
- Zomer/Winter functie

Door middel van de Air Dubbele technologie van het Reverse System voorzien van ventilator van 2 bedrijfsmodi (zomer/winter). Met dit systeem wordt de richting van de motor en de schoepen afgeleid om de lucht in de warmte van de verwarming in de winter te veranderen, gelijkmatige te verdelen, wat de invloed te verbeteren, de werking van de verwarming optimaliseert en ontwikkeld tot energiebesparing.
De Forest Brown LED Plafondventilator 132cm DC Motor uit onze online shop is een perfecte manier om de kamers in uw huis koel en helder te houden zonder dat u een airconditioner moet installeren.

Wat houdt CCT (gecorreleerde kleurtemperatuur) in?

Wanneer een product als CCT is gemarkeerd, bevat dit dat wij de kleurtemperatuur kunnen wijzigen. CCT wordt gedefinieerd in graden Kelvin, volgens de kleurwaarneming van een witte LED voor het menselijk oog, kunnen we onderscheiden tussen maken 3 soorten kleur; een warm licht, een neutraal licht en een koel licht, van verlicht 2700-3500K, 4000-4500K en 5000-6500K. De CCT-waarden geven niets aan over het kleurweergavevermogen van de LED.

* De maximale afstand van de ventilator tot het plafond is 48 cm

Product details
DimbaarNiet dimbaar
Eigenschappen / optiesMet afstandsbediening
Fitting typeIngebouwde LED lichtbron
Merk CentralLight
KleurBruin
Levertijd:3-5 dagen
ConditieNieuw
Verkocht per1 stuk

Zakelijk bestellen of grote hoeveelheden nodig? 

We kunnen al onze producten snel en voordelig leveren. We leveren vaak verlichting voor nieuwe hotels, restaurants en tuinen. We denken graag met je mee!

Voor bedrijven in Belgie is het mogelijk om een factuur zonder BTW te krijgen

Neem contact met ons op via: contact@FOIR.nl

Bedankt! 

Team FOIR

Plafondventilator met een houten afwerking, deze plafondventilator heeft een diameter van 132cm. Koel je ruimte af met deze prachtige ventilator.

Bruin, FOIR.NL,Plafondventilatoren