Plafondkap wit staal 1 uitgang

Plafondkap Wit staal 1 uitgang 105mm

Plafondkap Wit staal 1 uitgang 105mm

Plafondkap wit staal 10,5cm in diameter.
Regular Price ​ 19,50 Special Price ​ 14,50
Productcode
5042X

Product beschrijving

Voor bezorging op 22/09/2020, bestel binnen

Deze witte plafondkap heeft hetzelfde design als onze zwart stalen plafondkap, deze roos geeft een ander aanzicht dan de normale lelijke plastic plafond rozen die meestal te vinden zijn in de moderne huizen. 

Deze witte plafondkap is van enorme hoge kwaliteit, dit voel je direct bij het pakken uit de doos. De plafondkap is zwaar en er zit een goede laag witte verf overheen. In tegenstelling tot de plastic concurrent, deze is licht van gewicht en zal snel verkleuren en viezig worden.

Door de kap te gebruiken is het makkelijk om draden weg te werken en het plafond en strakke afwerking te geven. De totale diamter van deze plafondkap is 105mm de hoogte is 15mm, hierdoor is er genoeg ruimte om draden weg te werken. Aan de onderkant van de plafondkap zit een speciale bevestiging (zie laatste foto) om deze makkelijk op het plafond te bevestigen.

Het is mogelijk om lampenkappen tot 2 kilo op te hangen zonder het gebruik van een extra haak, mocht je dit niet zeker weten of je plan gaat werken. Neem dan even contact met ons op.

Deze witte plafondkap wordt geleverd zonder elektrische aansluitingen, er is dus nog een lasdopje/kroonsteentje nodig voor de bedrading.

Het is mogelijk om deze witte plafondkap te combineren met een van onze M10 haken.

Afmetingen van deze plafondkap zijn 10.5cm diameter x 15mm hoog.

Product details
Levertijd:1 dag
Aantal uitgangen1 Uitgang
MerkFOIR
Hoogte20mm
Diameter105mm
Breedte105mm
ConditieNieuw
Verkocht per1 stuk
Product beschrijving
Product beschrijving
Deze producten zijn ook interessant voor je: