Plafondkap staal wit 1 uitgang 105mm

Plafondkap Wit staal 1 uitgang met trekontlaster 105mm

Plafondkap Wit staal 1 uitgang met trekontlaster 105mm

Regular Price ​21,50 Special Price ​16,95

Plafondkap wit staal 10,5cm in diameter. Deze plafondkap wordt geleverd met trekontlaster. Met deze kap kan je een plafond mooi afwerken en 1 lamp ophangen.

Productcode
5042X
Voor bezorging op 10/06/2023, bestel binnen

Productinformatie
Deze witte plafondkap heeft hetzelfde design als onze zwart stalen plafondkap, deze roos geeft een ander aanzicht dan de normale lelijke plastic plafond rozen die meestal te vinden zijn in de moderne huizen. 

Deze witte plafondkap is van enorme hoge kwaliteit, dit voel je direct bij het pakken uit de doos. De plafondkap is zwaar en er zit een goede laag witte verf overheen. In tegenstelling tot de plastic concurrent, deze is licht van gewicht en zal snel verkleuren en viezig worden.

Door de kap te gebruiken is het makkelijk om draden weg te werken en het plafond en strakke afwerking te geven. De totale diamter van deze plafondkap is 105mm de hoogte is 15mm, hierdoor is er genoeg ruimte om draden weg te werken. Aan de onderkant van de plafondkap zit een speciale bevestiging (zie laatste foto) om deze makkelijk op het plafond te bevestigen.

Het is mogelijk om lampenkappen tot 2 kilo op te hangen zonder het gebruik van een extra haak, mocht je dit niet zeker weten of je plan gaat werken. Neem dan even contact met ons op.

Deze witte plafondkap wordt geleverd zonder elektrische aansluitingen, er is dus nog een lasdopje/kroonsteentje nodig voor de bedrading.

Het is mogelijk om deze witte plafondkap te combineren met een van onze M10 haken.

Afmetingen van deze plafondkap zijn 10.5cm diameter x 15mm hoog.

Product details
Merk HFES
KleurWit
Levertijd:1 dag
Aantal uitgangen1 Uitgang
Hoogte20mm
Diameter105mm
Breedte105mm
ConditieNieuw
Verkocht per1 stuk
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Zakelijk bestellen of grote hoeveelheden nodig? 

We kunnen al onze producten snel en voordelig leveren. We leveren vaak verlichting voor nieuwe hotels, restaurants en tuinen. We denken graag met je mee!

Voor bedrijven in Belgie is het mogelijk om een factuur zonder BTW te krijgen.

Bedankt! 

Team FOIR

Deze producten zijn ook interessant voor je:

Plafondkap wit staal 10,5cm in diameter. Deze plafondkap wordt geleverd met trekontlaster. Met deze kap kan je een plafond mooi afwerken en 1 lamp ophangen.

Wit, FOIR.NL,Lamp onderdelen