Grote plafondkap 3 lampen

Plafondkap 3 lampen snoeren zwart groot 675mm

Plafondkap 3 lampen snoeren zwart groot 675mm

​79,95

Grote plafondkap 3 snoeren plafondkap vierkant met een breedte van 675mm. Deze plafondkap is perfect voor het afwerken van je plafond.

Productcode
7686548
Voor levering op donderdag (28/09) bestel binnen

Productinformatie
Rose-One is de lijn van versierde plafondkappen met verborgen kabelklem, waarmee je dankzij de vele beschikbare decoraties een reeks verrassende ophangingen kunt creëren die 100% bij je stijl passen.

De rechthoekige 3-gats uitvoering is perfect om een reeks ophangingen boven een tafel of een barbalie te maken. Ideaal met zichtbare lichtbronnen of met een lampenkap bij elk lichtpunt.  Rose-One is voorzien van zijgaten om meerdere plafondkappen in serie te verbinden of om de lichtpunten op het plafond te verplaatsen.

De versierde cover van de plafondkap is gemaakt van Dibond®, een sandwichplaat die een uitstekende esthetiek, maar ook lichtheid en weerstand garandeert.

Configureer je XXL rechthoekige Rose-One 3-gats plafondkap om een reeks hanglampen op maat te creëren:

- gebruik het menu om de kleur van de basis (wit of zwart) en de versiering van de plafondkap te kiezen: wit, zwart of één van de geborstelde metalen. < br/> - combineer de strijkijzersnoeren volgens de stijl die je wilt her-scheppen- vul je verlichtingsinstallatie aan met de componenten, toebehoren en lichtbronnen uit ons assortiment.

Cover voor rechthoekige Rose-One
Materiaal: dibond
Breedte: 675 mm
Lengte: 225 mm
Diameter van de gaten: 10 mm
Breedte: 3 mm
Transparante plastic kabelklemmen inbegrepen (1 per gat).

LET OP: de afstand tussen de gaten van de plafondkap laat niet toe om lampenkappen met een diameter van meer dan 22 cm te installeren als ze op hetzelfde niveau hangen, of 43 cm als ze op verschillende hoogtes hangen.

Product details
Merk Creaca
KleurZwart
Levertijd:3-5 dagen
ConditieNieuw
Verkocht per1 stuk
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Zakelijk bestellen of grote hoeveelheden nodig? 

We kunnen al onze producten snel en voordelig leveren. We leveren vaak verlichting voor nieuwe hotels, restaurants en tuinen. We denken graag met je mee!

Voor bedrijven in Belgie is het mogelijk om een factuur zonder BTW te krijgen.

Bedankt! 

Team FOIR

Grote plafondkap 3 snoeren plafondkap vierkant met een breedte van 675mm. Deze plafondkap is perfect voor het afwerken van je plafond.

Zwart, FOIR.NL,Lamp onderdelen