Plafondkap

Gebruik een plafondkap om het plafond netjes af te werken, we hebben de mooiste plafondplaten. Gebruik de filters aan de linkerkant om de juiste voor jou te vinden.


Plafondkap


ACTIE: 15% KORTING code: PINKSTEREN


Veel gestelde vragen over de plafondkap

Wat is een plafondkap?

Een plafondkap is een plafondplaat. Hiermee kan je een lamp ophangen. De plafondkap verbergt de stroomkabels die uit het plafond komen.


Hoe maak je een plafondkap vast aan het plafond?

Een plafondkap kan je vastmaken aan het plafond. Gebruik de schroeven in de hoek van de centraaldoos vast te maken aan het plafond.


Kan je een lamp ophangen zonder boren?

Je kan een plafondkap ophangen zonder boren. Dit kan je doen door gebruik te maken van deze grote plafondkap. Deze plafondkap past perfect over een centraaldoos. Deze kap heeft gaten op de locatie van de centraaldoos.


Plafondkappen voor een strak plafond

Een plafondkap is een belangrijk onderdeel van een hanglamp of plafondlamp. Het is de afdekking waarmee de lamp aan het plafond wordt bevestigd en zorgt voor een mooie en nette uitstraling van de lamp. Bij FOIR.nl hebben we veel verschillende plafondkappen in verschillende maten, kleuren en stijlen. Zo kun je altijd de juiste plafondkap vinden voor jouw lamp.

 

Stijlen en designs

Bij FOIR.nl hebben we plafondkappen in veel verschillende stijlen en designs. Zo kun je kiezen welke plafondkap het beste bij jouw smaak en huis past. We hebben plafondkappen gemaakt van metaal en glas en in verschillende kleuren, zoals chroom en matzwart.

 

Maten

De plafonkappen zijn komen in veel maten. We hebben altijd de juiste maat voor jouw project.  Kies uit kleine of grote plafondkappen. Dat ligt aan wat je nodig hebt. Je kan het filteren op deze pagina.

Kleuren

De kleur van de plafondkap is ook belangrijk om te kiezen. Bij FOIR.nl hebben we plafondkappen in veel verschillende kleuren. Zo kun je kiezen welke kleur het beste past bij jouw interieur. Kies bijvoorbeeld voor een neutrale kleur zoals wit of zwart, of kies voor een vrolijke kleur.

 

Installatie van een plafondkap

Het installeren van een plafondkap is eenvoudig en kan snel worden gedaan. Begin met het verwijderen van de oude plafondkap en sluit vervolgens de draden van de lamp aan op de nieuwe kap. Plaats de kap op de juiste manier op de lamp en bevestig deze aan het plafond. Zorg ervoor dat de kap goed vastzit en de lamp stevig op zijn plaats zit.

 

Conclusie

Een plafondkap is een belangrijk onderdeel van een hanglamp of plafondlamp. Bij FOIR.nl hebben we veel verschillende plafondkappen in verschillende maten, kleuren en stijlen. Zo kun je altijd de juiste plafondkap vinden voor jouw lamp en plafond. Het installeren van een plafondkap is eenvoudig en kan snel worden gedaan. Zo kun je snel genieten van een mooie en nette uitstraling van jouw lamp.

Plafondkap 65mm Bekijk alle Plafondkap 65mm van FOIR. Voldoende keuze! Bekijk alle Plafondkap direct hier! Bekijk alle Plafondkap direct op FOIR.nl.