Led lichtbron

Op zoek naar een led lamp? Bekijk hier alle led lichtbronnen, we hebben handige filters zodat je eenvoudig de perfecte lamp voor jou vind.


Lichtbron

Filter
Set Ascending Direction

100 Items

per page
Filter
Set Ascending Direction

100 Items

per page

Veelgestelde vragen over lichtbronnen

Wat is een slimme lichtbron?

Een slimme lichtbron of SMART lichtbron is een lichtbron die verbonden en bestuurd kan worden via je smartphone of tablet, zo kun je lampen in of uitschakelen dimmen en of de lichtkleur aanpassen. 


Wat is beter spaarlamp of LED lamp?

LED lichtbronnen verbruiken bijna 90% minder energie voor dezelfde lichtopbrengst, omdat een LED lichtbron ook weinig warmte produceert is de levensduur ook 3 tot 5 keer langer dan een spaarlamp, er worden momenteel LED lichtbronnen gepruceerd met een levensduur van 50,000 branduren!


Welke verschillende lichtbronnen zijn er?

Er zijn tal van verschillende type lichtbronnen, momenteel zijn LED lichtbronnen de het energiezuinigst. Daarnaast zijn lichtbronnen onder te verdelen in het type fitting, de meest voorkomende fittingen zijn E27 E14 en GU10 fittingen. 


Hoe kies ik de juiste lichtbron?

Bij het uitkiezen van de juiste lichtbron moet je op een aantal dingen letten, kies de gewenste lichtkleur door te kijken naar de hoeveelheid Kelvin (K) hoe lager het aantal Kelvin hoe warmer de lichtkleur is. Bij lampen met CCT (Correlated Color Temperature) is de lichtkleur achteraf in te stellen.
Het wattage van een lamp geeft aan hoeveel energie de lichtbron verbruikt. 


Lichtbronnen: voor al je verlichting

Een goede lichtbron is essentieel voor het creëren van de juiste sfeer in jouw huis. Bij FOIR.nl hebben we een uitgebreide collectie lichtbronnen in verschillende maten, vormen en kleuren, zodat je altijd de juiste lichtbron kunt vinden voor jouw armatuur.

Soorten lichtbronnen

Bij FOIR.nl hebben we alleen zuinige led lichtbronnen nodig soorten lichtbronnen beschikbaar. Het is belangrijk om de juiste lichtbron te kiezen voor jouw armatuur om ervoor te zorgen dat de lamp goed past en veilig is in gebruik. Daarnaast zijn er verschillende kleurtemperaturen beschikbaar, van warm wit tot koel wit, waardoor je de sfeer in jouw huis perfect kunt afstemmen op jouw persoonlijke voorkeur.

Maten lichtbronnen

Bij FOIR.nl hebben we lichtbronnen in verschillende maten, zodat je altijd de juiste maat kunt vinden voor jouw armatuur. We hebben lichtbronnen in verschillende maten, zoals lichtbron E27 , E14, GU10 en G9. Het is belangrijk om de juiste maat te kiezen om ervoor te zorgen dat de lichtbron goed past bij jouw armatuur.

Kleuren lichtbronnen

Onze lichtbronnen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je altijd de juiste kleur kunt vinden voor jouw armatuur. We hebben lichtbronnen in verschillende kleuren, zoals wit, warm wit en koel wit. Dit maakt het eenvoudig om de lichtbron af te stemmen op de rest van jouw interieur.

Energiezuinige lichtbronnen

Bij FOIR.nl hebben we een uitgebreide collectie energiezuinige lichtbronnen, zoals led-lampen en spaarlampen. Deze lichtbronnen verbruiken minder energie dan traditionele gloeilampen, waardoor je geld kunt besparen op jouw energierekening en bijdraagt aan een duurzamere wereld.

Kwaliteit lichtbronnen

Bij FOIR.nl vinden we kwaliteit belangrijk. Daarom bieden wij alleen lichtbronnen van hoogwaardige kwaliteit aan, zodat je erop kunt vertrouwen dat jouw verlichting veilig en duurzaam is.

Conclusie

Bij FOIR.nl vind je een uitgebreide collectie lichtbronnen in verschillende maten, vormen, kleuren en soorten, zodat je altijd de juiste lichtbron kunt vinden voor jouw armatuur. Onze lichtbronnen zijn verkrijgbaar in verschillende kleurtemperaturen en zijn energiezuinig, waardoor je geld kunt besparen op jouw energierekening. Bestel vandaag nog en voeg kwaliteit en sfeer toe aan jouw verlichting met onze lichtbronnen.

Lichtbron G9 fitting, Dimbaar Bekijk alle Lichtbron G9 fitting, Dimbaar van FOIR. Voldoende keuze! Bekijk alle Lichtbron direct hier! Bekijk alle Lichtbron direct op FOIR.nl.