E27 Fitting lamp

Losse e27 fitting voor je lamp stellen je in staat om je eigen lamp samen te stellen. De fittingen die je hieronder vind zijn van hoge kwaliteit en worden compleet geleverd. Wat je op de afbeelding ziet is wat je krijgt. Gebruik de filters om de juiste fitting voor jouw lamp te vinden. Kom je er niet uit? Vraag ons om hulp! 

E27 Fitting

Filter
Set Ascending Direction

61 Items

per page
  1. -20%
    Add to Wish List
    Fitting wit E27 trekschakelaar met fitting ringen
    Regular Price ​12,50 Special Price ​9,95
Filter
Set Ascending Direction

61 Items

per page

✔️  GRATIS verzending vanaf €50

Anders €3,95

✔️ 30 DAGEN bedenktijd

✔️  KLANTEN geven ons een 9/10

E27 fitting: voor al je lampen

De E27 fitting is een fitting voor lampen en armaturen. Bij FOIR.nl hebben we een groot aanbod E27 fittingen in verschillende maten en kleuren. Zodat je altijd de juiste fitting kunt vinden voor jouw lamp.

Maten E27 fittingen

De E27 fitting is verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je altijd de juiste maat kunt vinden voor jouw lamp. Bij FOIR.nl hebben we E27 fittingen in verschillende maten, zoals 42mm, 45mm en 48mm. Het is belangrijk om de juiste maat te kiezen om ervoor te zorgen dat de fitting goed past bij jouw lamp.


Kleuren E27 fittingen

De E27 fittingen ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zodat je altijd de juiste kleur kunt vinden voor jouw lamp. We hebben E27 fittingen in verschillende kleuren. Dit maakt het makkelijk om de fitting te combineren met je lampenkap.


Gebruik van E27 fittingen

E27 fittingen zijn geschikt voor verschillende soorten lampen. Het is belangrijk om de juiste lamp te kiezen voor jouw fitting. Dan weet je zeker dat de kap bij de fitting past.


Installatie van E27 fittingen

Het bedraden van een E27 fitting is eenvoudig. er is genoeg informatie over te vinden. De E27 fittingen zijn niet moeilijk om in elkaar te zetten. Het is belangrijk om de juiste stappen te nemen tijdens de installatie. En altijd een electricien te vragen als je niet zeker weet wat je doet.


Kwaliteit E27 fittingen

Bij FOIR.nl vinden we kwaliteit belangrijk. Daarom bieden wij alleen E27 fittingen van goede kwaliteit aan. Je kan er dus op vertrouwen dat jouw fitting veilig is.


Conclusie

De E27 fitting is een de meest gebruikte fitting voor lampen. Bij FOIR.nl hebben we een uitgebreid aanbod E27 fittingen in verschillende maten en kleuren. Zodat je altijd de juiste fitting kunt vinden voor jouw lamp. Onze E27 fittingen zijn geschikt voor verschillende soorten lampen.

E27 Fitting Niet dimbaar Bekijk alle E27 Fitting Niet dimbaar van FOIR. Voldoende keuze! Bekijk alle E27 Fitting direct hier! Bekijk alle E27 Fitting direct op FOIR.nl.