Lamp met camera, bekijk hier alle opties

Lamp met camera

Buitenlamp met een camera nodig? Bekijk hier alle lampen met een camera.

Beveiligingscamera's voor buiten zijn de meest efficiënte manier om iedereen die uw huis nadert in de gaten te houden. Het is de eerste verdedigingslinie die je hebt tegen mogelijke indringers. Het is echter belangrijk dat een beveiligingscamera voor buiten een beetje discreet en onopvallend is.

Dat is waar slimme beveiligingslampen met camera van pas komen.

Slimme beveiligingslampen met camera zijn in wezen bewakingscamera's die aan verlichtingsarmaturen zijn bevestigd. Dit kunnen LED-lampen, lantaarnpalen of schijnwerpers zijn. Als iemand uw eigendom nadert, legt de cameralens zijn/haar video vast. Dit kan u helpen voorzorgsmaatregelen te nemen of de beelden later te bekijken.

Zoals de naam al doet vermoeden, zijn slimme beveiligingslampen met camera ook smart home geïntegreerd en te bedienen via smartphone apps. Verschillende slimme beveiligingslampen worden geleverd met verschillende sets functies, maar die kunnen een aankoopkeuze verwarrend maken.


Slimme beveiligingslampen met camera zijn veel dingen in één:

  • Het zijn veiligheidslampen voor buiten. Ze helpen uw oprit te verlichten en zorgen voor wat zichtbaarheid voor mensen in het donker. Sommigen van hen zijn schijnwerpers die schijnen op degenen die het huis naderen, zodat u kunt zien wie ze zijn.
  • Het zijn ook bewakingscamera's voor buiten. De functie van de camera is om zichzelf te activeren wanneer er beweging wordt gedetecteerd en video's op te nemen terwijl u ook een waarschuwing ontvangt. Zo kunt u snel en slagvaardig optreden als er een indringer nadert. De opgenomen video helpt ook als je ooit oud beeldmateriaal wilt bekijken.
  • Het zijn Smart Home-apparaten. Als zodanig kunnen ze via een app aan uw smartphone worden gekoppeld, zodat u ze overal kunt volgen en bedienen. Ze kunnen ook worden geïntegreerd in uw Smart Home-netwerk.

Mogelijk hebt u om de volgende redenen slimme beveiligingslampen met camera nodig:

Om u te waarschuwen wanneer iemand 's nachts uw huis nadert. Als het een indringer is, kun je de autoriteiten bellen.
De lichten en schijnwerpers kunnen mogelijke indringers afschrikken, waardoor uw huis veilig blijft.
Neem video's op die indien nodig later kunnen worden bekeken.
Houd uw huis in de gaten als u op vakantie bent.