Railsverlichting modern 3 fase zwart modern

Winkelverlichting rails 3 fase three circuit zwart 200cm

Winkelverlichting rails 3 fase three circuit zwart 200cm

Railsverlichting met een lengte van 2 meter, deze 3 fase rails heeft een zwarte afwerking.
​ 49,95
Productcode
957-zwart

Product beschrijving

Voor bezorging op 29/09/2020, bestel binnen

De 2m circuit met drie fase wordt gebruikt met LED-spots voor geïnstalleerde tracks. Het systeem valt op door zijn veelzijdigheid, waardoor lampen over de lengte van de baan kunnen worden gebruikt.

De baan is gemaakt van aluminium en voorzien van vier elektrische kopieerapparaten, waarvan hij drie als live feed en de Vierde als neutraal werkt. Daarom lift we drie daarop circuits waarmee we drie glinsteren Lichtschakelaars op dezelfde track can aansluiten. De baan bestaat tegen 2000W en 6A.

Installatie van de 2m circuit met drie circuits

Het spoor kan horizontaal worden bekeken, aan het plafond worden verankerd of worden opgehangen (met behulp van de bijbehorende ophangset voor sporen). Tevens kunt u verticaal op een muur verschijnen. Na installatie kunnen de lampen worden geïnstalleerd volgens de instructies van de baan.

Dankzij een grote verscheidenheid aan connectoren kunnen we sporen verbergen op manieren om combinaties te verbergen. Dit is in de staatsverlichtingssystemen te creëren die zich kunnen aanpassen aan elich ruimte. De structuur is de multifunctionele. Met het systeem algemene verlichting aangevuld en decoratieve elementen zijn gebruikt.

Het circuit van 2 meter met drie circuits bevindt zich hier bij FOIR. Deze rails is beschikbaar in twee kleuren: zwart en wit.

Vermogen: Max. 2000W
Intensiteit: max. 10 A
Tracktype: drie circuits
Klasse elektrisch violet: I
Afmetingen: 32.2x36.4x2000 mm
Materiaal: aluminium
Garantie: 5 jaar
Certificaten: CE & RoHS

 

Product details
brandCentrallight
Levertijd:7 dagen
MerkCentrallight
Hoogte36.4mm
Breedte32.2mm
ConditieNieuw
Verkocht per1 stuk
Product beschrijving
Product beschrijving