Wifi modern smart led strip 500cm

LED Strip Smart Kit 12V 72LED/m WiFi 5m RGBWW IP65 24W 500cm

LED Strip Smart Kit 12V 72LED/m WiFi 5m RGBWW IP65 24W 500cm

​49,95

Prachtige led strip met een lengte van maar liefst 500cm. Deze led strip is met alle smart home apps te gebruiken. Bovendien is de ledstrip volledig compatibel met Amazon Alexa, Google home.

Productcode
55798
Voor bezorging op 10/10/2022, bestel binnen

Productinformatie
De Smart Wifi LED Strip Kit 12V 72LED/m 5m RGBWW IP65 24W en IP65 is een populaire optie als u een decoratief licht wilt hebben dat zeer weinig verbruikt. Het flexibele ontwerp kan worden aangepast aan elke locatie waar het een vleugje kleur geeft.

Eigenschappen van de Smart Wifi LED Strip Kit 12V 72LED/m 5m RGBWW IP65

Deze 12V DC RGBWW LED strip is 5 meter lang en integreert 360 high efficiency SMD5050/ technologie LED's. De elektronica van de LED strip is gecoat met epoxyhars. Het is perfect beschermd tegen stof en water, waardoor het een IP65-beschermingsfactor heeft die dit type LED-verlichting perfect maakt, niet alleen voor binnen maar ook voor buitengebruik. Daarnaast bevat de strook een 3M kleefstrip die de installatie op bijna elk oppervlak sterk vereenvoudigt.

De term RGBWW verwijst naar het type LED's dat erin is verwerkt. De betekenis van RGBWW is als volgt: RGB + Warm Wit + Zuiver Wit. In tegenstelling tot conventionele RGB LED-strips bevat deze strip naast Warm White en RGB-kleurige LED's ook puur witte LED's. De extra zuiver witte LED-chip maakt het mogelijk om een wit licht uit te stralen met een echte toon.

Met RGBWW kunt u een breed scala aan unieke tonen creëren. Deze strook bevat twee LED-chips voor de witte tint, zodat WW aan de RGB-naam wordt toegevoegd.

Voordelen van de Smart Wifi LED Strip Kit 12V 72LED/m 5m RGBWW IP65 24W
Dankzij het extra platte ontwerp bereikt dit type LED-verlichting een ideale effectverlichting voor alle soorten projecten met een minimale visuele impact. Het is speciaal ontworpen om het apparaat op afstand te bedienen, waardoor het mogelijk is om omgevingen te creëren in overeenstemming met het gebruik dat aan de ruimte zal worden gegeven. Het maakt het mogelijk om het apparaat te controleren, aan te zetten of uit te schakelen vanaf de mobiele telefoon van eenvoudige wijze, vanaf elke plaats en op elk moment.

Het apparaat zal worden bestuurd door de TUYA-applicatie, die WiFi-controle en configuratie van de LED-strip mogelijk maakt. De APP is beschikbaar voor iOS- en Android-besturingssystemen, respectievelijk in de App Store of Google Play. Het is volledig compatibel met Amazon Alexa, Google home.

Product details
DimbaarDimbaar
Fitting typeIngebouwde led lampen
Merk CentralLight
KleurWit
Levertijd:5 dagen
ConditieNieuw
Verkocht per1 stuk

Prachtige led strip met een lengte van maar liefst 500cm. Deze led strip is met alle smart home apps te gebruiken. Bovendien is de ledstrip volledig compatibel met Amazon Alexa, Google home.

Wit, FOIR.NL,Led strips