Wandschakelaar wit vierkant modern

Wandschakelaar wit 'Klassiek' modern vierkant wit modern

Wandschakelaar wit 'Klassiek' modern vierkant wit modern

​4,95

Wandschakelaar wit met een klassiek ontwerp, deze wandschakelaar heeft een klassieke uitstraling. Deze design wandschakelaar wordt compleet geleverd en zorgt ervoor dat elke kamer een mooie update krijgt.

Productcode
67918
Voor levering op zaterdag (09/12) bestel binnen

Productinformatie
Deze Classic Enkele Schakelaar is de ideale oplossing voor het verwisselen van de schakelaars in uw huis met een vleugje design. Het product wordt een monoblok genoemd omdat het al het frame bevat en direct in een universele inbouwdoos kan worden geïnstalleerd. Verkrijgbaar in twee kleuren, ze hebben een grote weerstand en duurzaamheid.

Kenmerken van de Classic enkele schakelaar
De schakelaars kunnen hetzelfde licht bedienen vanuit twee verschillende schakelaars. Ze worden veel gebruikt in gangen waar een schakelaar aan het begin en een andere aan het einde is geplaatst, ook gebruikt in slaapkamers waar een schakelaar is geplaatst bij de ingang en de andere aan de zijkant van het bed. Bij de installatie moet de fase door de twee schakelaars gaan voordat deze op de lamp wordt aangesloten en bovendien moeten beide schakelaars met een paar draden worden verbonden.

Deze schakelaars hebben de standaardafmeting, zodat ze elk klassiek mechanisme kunnen vervangen. In de sectie accessoires vindt u het frame voor 2 en 3 modules. Het aansluiten van de kabels gebeurt door middel van een snelle verbinding, wat de installatie vergemakkelijkt.

Technische Informatie
Voltage: 220-240V AC
Multi-Voltage: 100-240V AC
Frequentie: 50-60 Hz
Elektrische Veiligheidsklasse: II
Intensiteit: 16A
IP Beschermingsfactor: IP20
Gebruik: Binnen
Materiaal: Polycarbonaat
Montage: Inbouw
Afmetingen: 80x80x30mm
Garantie: 3 Jaar
Certificaten: CE & RoHS

Product details
Merk CentralLight
KleurWit
Levertijd:3-5 dagen
ConditieNieuw
Verkocht per1 stuk
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Zakelijk bestellen of grote hoeveelheden nodig? 

We kunnen al onze producten snel en voordelig leveren. We leveren vaak verlichting voor nieuwe hotels, restaurants en tuinen. We denken graag met je mee!

Voor bedrijven in Belgie is het mogelijk om een factuur zonder BTW te krijgen.

Bedankt! 

Team FOIR

Deze producten zijn ook interessant voor je:

Wandschakelaar wit met een klassiek ontwerp, deze wandschakelaar heeft een klassieke uitstraling. Deze design wandschakelaar wordt compleet geleverd en zorgt ervoor dat elke kamer een mooie update krijgt.

Wit, FOIR.NL,Stopcontacten