Wandlamp zwart met bewegingsmelder modern led

Wandlamp op zonne energie met 20 ingebouwde led lampen

Wandlamp op zonne energie met 20 ingebouwde led lampen

Wandlamp op zonne energie met ingebouwde led lampen.
​ 29,95
Productcode
3814

0

Voor bezorging op 05/10/2020, bestel binnen

Buitenlamp op zonne energie met 20 ingebouwde led lampen, een simpele manier om licht te krijgen op een plek waar geen stroom is.

Deze sensor solar lamp bestaat bestaat uit maar liefst 20 LED lampen. Hierdoor kan het dienen als een ideale tuinverlichting. De zonne-energie lampen zijn in de smaak bij mensen aangezien ze duurzaam zijn en bovendien nog mileuvriendelijk. De oudere tuinlampen en buitenverlichtingen zijn duidelijk in alle fronten ingehaald door de Solarlamp die werkt op basis van een bewegingssensor. Iedere keer dat deze tuinlamp een beweging signaleert zullen de led lichten fel gaan schijnen. Buiten het feit dat het gebruik kan worden voor belichting voor de tuin, is het ook een stille alarm voor het geval iemand je tuin in sluipt in alle stilte. De lamp zal iedere beweging door de sensoren signaleren en direct schijnen. 

Wat deze Sensor solar lamp uniek maakt zijn de hoeveelheid led lichten die deze variant van de tuinverlichting bevat. We kunnen met een gerust hart verklappen dat 20 led lampen voor deze prijs niet gebruikelijk is voor de Nederlandse markt. Mensen die een lamp zoeken met veel licht die bovendien niet op batterijen werken zullen blij zijn met deze lamp die werkt op Zonne-energie. Er zijn alleen maar goede punten te benoemen over deze solar sensor lamp. Ze wegen niet zwaar, hebben een enorm felle licht, ze werken op basis van zonne-energie en ze zijn uiteraard erg milieuvriendelijk. Wat een must is voor iedere tuin in Nederland is voldoende licht. Voornamelijk in de winter waar je al erg vroeg donker wordt. Deze lampen met veel licht zijn ook alleen maar een verrijking voor iedere tuin.

Deze Solar LED wandlamp met PIR bewegingsdetector heeft een ontwerp dat past bij iedere stijl en produceert een aangenaam en uniform licht.

De lichtbron integreert 10x SMD2835 LEDs met een helderheid van 100 lumen. Het licht dat ze uitstralen, wordt verdeeld over een stralingshoek van 180º. Deze Solar Martell LED wandlamp met PIR bewegingsdetector heeft geen aansluiting op het lichtnet nodig, omdat het een 3.7V, 900mA-batterij bevat die wordt opgeladen door zonlicht. De oplaadtijd is ongeveer 8 uur, en het zorgt dat het licht ongeveer 12 uur lang kan werken.

Als er eenmaal beweging wordt gedetecteerd, blijft de wandlamp 30 seconden actief, als er na deze tijd niets meer wordt gedetecteerd, gaat hij uit.

Omdat het is gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals aluminium, polycarbonaat en ABS plastic, is deze Solar Martell LED wandlamp met PIR bewegingsdetector bestand tegen stof en vocht dankzij de IP64-beschermingsfactor, en kan deze perfect functioneren in gebieden waar veel condens en vochtigheid is.

Hier bij FOIR bieden we verschillende opties voor LED verlichting op zonnenenergie aan! Ga voor datgene wat het beste bij uw behoeften past.

Stralingshoek: 180º
Levensduur: 30.000 uur
Energieklasse: A
Certificaten: CE & RoHS
Afmetingen: 125x97x50 mm
IP-beschermingsfactor: IP64
Lichtbron: SMD 3528
Gebruik: Buiten
Kleurtemperatuur: 6000-6500K
Materiaal: aluminium / ABS / PC
Vermogen: 1 W
Aantal leds: 10
Lumen: 100 lm
Lichtkleur: Koel wit
Lenstype: Transparant
Bijzonderheden: Solar
Bewegingssensor: PIR
Garantie: 5 jaar
Laadduur: 8 uur
Lichtpunten: 1
Gewicht: 1,65 kg
Montage Opbouw

Product details
KleurZwart
brandCentralLight
Levertijd:3-5 dagen
DimbaarJa
MerkCentralLight
ConditieNieuw
wattage0w
inbouwdiameter0
Verkocht per1 stuk