Plafondlamp woonkamer

Vind de perfecte lamp voor jou. Zoek je een oosterse lamp voor in je kamer, een moderne of een industriële lamp voor in de slaapkamer of badkamer!

Gebruik de filters om de juiste lamp voor jou te vinden. De filters vind je aan de zijkant van de pagina.


Plafondlamp

Filter
Set Ascending Direction

306 Items

per page
Filter
Set Ascending Direction

306 Items

per page

✔️  GRATIS verzending vanaf €50

Anders €3,95

✔️ 30 DAGEN bedenktijd

✔️  KLANTEN geven ons een 9/10

Plafondlamp categorieen 


Veelgestelde vragen over plafondlampen

Hoe kies je een plafondlamp?

Een plafondlamp kies je door eerst te kijken naar de functie en de rest van je interieur. Wil je functioneel licht of wil je sfeer verlichting. Wil je een lamp direct aan het plafond of ben je op zoek naar een grote hanglamp in de kamer. Gebruik de filters om de juiste led plafonnière voor jou te vinden!


Welke plafondlamp in de woonkamer?

Welk soort plafondlamp je in de nodig hebt, hangt af van een paar factoren. Heb je een koffie tafel, bijvoorbeeld bij de tv? Dit is de perfecte plek om een hanglamp te gebruiken. Loop je vaak langs deze plek? Plaats dan een plafonniere.


Hoeveel groot moet een plafondlamp zijn?

De maat van een plafondlamp hangt af van de maat van de ruimte. Hoe groter de ruimte, hoe groter het armatuur mag zijn. Het belangrijkste is de hoeveelheid licht. Als je een grote ruimte verlicht dan heb je nou eenmaal meer licht nodig. Kies voor lampen met een vervangbare lichtbron, dan kan je de hoeveelheid licht altijd aanpassen.


Lampen aan het plafond: voor elke ruimte en elke stijl

Een plafondlamp is een lamp die je aan het plafond bevestigd zijn. Ze zijn heel handig en worden veel gebruikt in huizen. Bij FOIR.nl hebben we veel verschillende soorten plafondverlichting die perfect is voor elke ruimte en elke stijl. Van moderne tot een klassieke plafonnière, we hebben de producten allemaal. Om de juiste lamp te vinden kan je de filters aan de linkerkant gebruiken.

Verschillende soorten verlichting

Bij FOIR.nl hebben we veel verschillende soorten plafondverlichting. Soms is een mooie lamp heel simpel, terwijl andere lampen  juist heel onopvallend zijn. Je kunt kiezen voor een lamp met één lichtbron of voor een verlichting met meerdere lampjes. Ook de grootte van de lampen is belangrijk. Zo kun je altijd de verlichting vinden die aan jouw wens voldoet.

Soorten materiaal

Onze lampen zijn gemaakt van verschillende natuurlijke materialen. Zo hebben we mooie lampen gemaakt van chroom metaal, glas en nog veel meer. We hebben lampen in allerlei kleuren en stijlen. Denk hierbij aan modern of juist van klassiek, bij FOIR.nl hebben we de perfecte verlichting voor jouw huis. De producten kan je eenvoudig filteren door de filters aan de linkerkant van de pagina.

Kleurtemperatuur led plafonnière

Het is ook belangrijk om te kijken naar de kleurtemperatuur van de plafondlampen. Een lamp met een warmwit kleurtemperatuur zorgt voor gezelligheid, terwijl een koudere kleurtemperatuur juist moderner aanvoelt. Bij FOIR.nl hebben we veel verschillende kleurtemperaturen om uit te kiezen, zodat je altijd de perfecte product kunt vinden.

Energiezuinige plafondlampen

De verlichting van FOIR is energiezuinig ze zijn allemaal geschikt voor led. Dit is goed voor het milieu en voor je portemonnee! LED lampen gaan namelijk langer mee dan gewone spaarlampen of gloeilampen en gebruiken minder energie. Waarschijnlijk heb je nog ergens een lamp die onzuinig is, wellicht in het toilet? Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleurtemperaturen, zoals daglicht. Helder licht zorgt ervoor dat je meer kan zien, dit is fijn voor een thuiskantoor of garage. We zorgen dat je altijd de lamp kunt vinden die bij jouw huis past.

Installatie van een moderne lamp

Het installeren van een plafonniere aan het plafond is niet moeilijk en kan snel gedaan worden. Je moet alleen wel zorgen dat de stroom uitstaat voordat je begint. Haal daarna de oude plafonnières weg en maak de nieuwe lamp vast aan het plafond. Het is belangrijk om goed te controleren of de plafonnières stevig vastzit en daarna kun je de stroom weer aanzetten. Test of de onderdelen van de lamp goed werken, denk aan de wandschakelaar en eventuele afstandsbediening.

Mocht je er niet uitkomen: We hebben hier een handige blog voor het aansluiten van lampen.

Conclusie:

Bij FOIR hebben we een groot assortiment verschillende soorten verlichting. Of je nu houdt van modern interieur of juist van een klassiek interieur, we een ruime keuze altijd de verlichting voor jou. We hebben lampen in allerlei kleuren en stijlen en ook energiezuinige opties. Het installeren van de juiste verlichting is makkelijk en kan snel worden gedaan. Bestel vandaag nog en geniet van de mooie verlichting van onze stoere lampen.

Plafondlamp Koper Bekijk alle Plafondlamp Koper van FOIR. Voldoende keuze! Bekijk alle Plafondlamp direct hier! Bekijk alle Plafondlamp direct op FOIR.nl.Page 2