• Gratis verzending boven de €25
  • 100 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren
  • Klanten geven ons een 8/10

Make up spiegel

De make-up spiegels met verlichting van FOIR zijn speciaal uitgezocht op prijs/kwaliteit. De make up spiegels van het merk Astro kwamen hierbij als beste naar voren. Gebruik de verlichte make up spiegels om make up beter aan te brengen. De spiegels zijn ingezoomd en zijn hierdoor fijner in gebruik dan de klassieke wandspiegel. Bovendien zijn de spiegels verstel- en draaibaar, hierdoor kan de spiegel altijd in de gewenste hoek worden gezet. Het is hierdoor ook mogelijk om de spiegel weg te draaien tegen de muur aan, zodat de spiegel niet in de weg hangt als deze niet wordt gebruikt.

Deze makeup spiegels hebben een ingebouwde lamp, hierdoor wordt je gezicht verlicht en is het aanbrengen van make up een eenvoudige taak. Doordat het licht aan de randen van de spiegel zit, wordt het gehele gezicht verlicht. Voor de lampen in de spiegel wordt er gebruik gemaakt van led verlichting. Hierdoor wordt de spiegel niet warm en is het stroomverbruik laag.

In de meeste gevallen is het licht van de spiegel dimbaar, hierdoor kan de lichtsterkte naar ieders wens worden aangepast en wordt je gezicht perfect verlicht. Dit is dus niet bij elke make up spiegel het geval, vraag het voor de zekerheid even aan ons via de chat, whatsapp of telefonisch.

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Make up spiegel
Minimal Price:165.00