Badkamerlamp

Op deze pagina vind je de verlichting voor in de badkamer. Voor het uitzoeken van verlichting voor de badkamer is het belangrijk om te kijken naar de waterdichtheid. We hebben een groot assortiment lampen speciaal voor boven of naast de spiegel in de badkamer, dimbare (inbouw-) spots en plafondlampen speciaal voor in de badkamer! We hebben de populairste lampen bovenaan de lijst gezet. Geef je badkamer een upgrade met deze prachtige badkamer verlichting!

Badkamerlamp

Filter
Set Ascending Direction

Items 1-48 of 94

Page
per page
  1. -36%
    Add to Wish List
    Badkamerlamp wand zwart Kooi wandlamp 'Marina' Nordlux g9 opaal glas
    Regular Price ​109,95 Special Price ​69,95
  2. -26%
    Add to Wish List
    Plafondlamp wit rond 'Paula' wit rond 18W led 260mm
    Regular Price ​39,95 Special Price ​29,50
  3. -11%
    Add to Wish List
    Wandlamp badkamer wit 'IP S5' Nordlux GU10 metaal wit IP44
    Regular Price ​44,95 Special Price ​39,95
  4. -25%
    Add to Wish List
    Plafondlamp rond buiten grijs 'Titan' e27 fitting rond led lamp 260mm
    Regular Price ​59,95 Special Price ​44,95
  5. -9%
    Add to Wish List
    Downlighter wit 'Aleria' Nordlux modern wandlamp gu10 wit
    Regular Price ​34,95 Special Price ​31,95
  6. -20%
    Add to Wish List
  7. -8%
    Add to Wish List
    Ronde plafondlamp badkamer zwart wit E27 fitting 'Nordlux Foam'
    Regular Price ​39,95 Special Price ​36,95
  8. -25%
    Add to Wish List
    Badkamerlamp wave acryl led modern led lamp spiegel modern
    Regular Price ​39,95 Special Price ​29,95
  9. -13%
    Add to Wish List
  10. -56%
    Add to Wish List
    Wandlamp ingebouwde LED 12W Ledinaire Philips WL060V LED wandlamp wit
    Regular Price ​89,95 Special Price ​39,95
  11. -21%
    Add to Wish List
    Plafondlamp mozaiek rond blauw 2x E14 fitting 250mm
    Regular Price ​99,95 Special Price ​79,00
  12. -6%
    Add to Wish List
  13. -9%
    Add to Wish List
  14. -7%
    Add to Wish List
    Badkamerlamp Nordlux Tinia 60 wit voor boven de spiegel 3 stap dimmer
    Regular Price ​97,00 Special Price ​89,95
Filter
Set Ascending Direction

Items 1-48 of 94

Page
per page

✔️  GRATIS verzending vanaf €50

Anders €3,95

✔️ 30 DAGEN bedenktijd

✔️  KLANTEN geven ons een 9/10

Badkamerlamp plafond voor een goed verlichte ruimte

Een lamp is een belangrijk onderdeel van de algemene goede verlichting in de badkamer. Ze helpen om de ruimte functioneel te maken. Bij FOIR.nl hebben we een groot assortiment verlichting voor de badkamer die perfect zijn voor jou. De lampen zijn ontworpen om het beste te bieden op het gebied van kwaliteit, stijl en functionaliteit.

Veiligheid en functionaliteit

Juiste badkamerverlichting moet niet alleen stijlvol zijn, maar ook functioneel en veilig. We hebben we een breed scala aan lampen die voldoen aan de hoge veiligheidsnormen. Een lamp in de badkamer zijn waterdicht en worden geleverd met een IP-rating die aangeeft hoe goed de badkamerverlichting beschermd is tegen water en stof. Zo kun je er zeker van zijn dat ze veilig zijn om te gebruiken in een vochtige omgeving.

Inbouwspots badkamer

Badkamer spots verdelen het licht mooi door de ruimte. Ze geven een moderne uitstraling en verlichten de gehele badkamer gelijkmatig vanaf het plafond. Door ze te dimmen kan je de lichtsterkte aanpassen en ze als sfeerverlichting gebruiken. Je kan de spots uiteraard combineren met wandlampen, bijvoorbeeld als spiegelverlichting voor boven de wastafel. Het aantal lichtpunten en de lichtsterkte kan zorgen voor een prettige verlichting.

IP waarde van de verlichting

Voor het uitzoeken van inbouwspots is het belangrijk om te kijken naar de ip waarde, deze kan je vinden op de product pagina. De juiste ip waarde, is een ip waarde vanaf IP44. Dit betekend dat ze geschikt zijn voor een natte ruimte. Gebruik je verlichting in de douche of bad kan de lamp in aanraking komen met vocht? Zorg dan dat de verlichting een ip waarde van minimaal ip65 heeft.

Opbouwspots als badkamerverlichting

Verlichting inbouwspotjes zijn plafondlampen naast inbouwspots kan je ook opbouwspots gebruiken. Deze zijn makkelijker te gebruiken omdat je deze achteraf kan plaatsen. Als je kiest voor inbouwspots raden we altijd aan om lampen met een fitting te kiezen. Hierdoor kan je later altijd nog koud wit licht plaatsen. Sommige lampen in de badkamer wordt met een afstandsbediening geleverd. Je kan hiermee het aantal lumen aanpassen zodat je prettig licht en de juiste sfeer krijgt. Dit is handig voor spiegelverlichting, wellicht wil je een spiegellamp later nog aanpassen.

Juiste verlichting: Stijl en design

Bij FOIR.nl hebben we wandlampen in verschillende stijlen en designs. Je vind altijd een lamp kunt vinden die past bij jouw smaak en interieur. Of je nu op zoek bent naar een minimalistische look of een meer uitgesproken stijl. Wij hebben het voor je. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals metaal en glas. We hebben een scala aan afwerkingen, van chroom tot matzwart.

Juiste verlichting kopen: Stijl en design

Bij FOIR.nl hebben we badkamer wandlampen en plafondlampen in verschillende stijlen en designs. Je vind altijd een lamp kunt vinden die past bij jouw smaak en interieur. Of je nu op zoek bent naar een minimalistische look of een meer uitgesproken stijl. Wij hebben het voor je. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals metaal en glas. 

Soorten badkamer verlichting en led spots

Op FOIR.nl hebben we verschillende soorten wandlampen en plafondlampen voor algemene verlichting. Of je nu op zoek bent naar een wandlamp, lamp op het plafond, inbouwspot of spiegellamp. Wij hebben het voor je. Onze lampen zijn verkrijgbaar in verschillende lichtbronnen.

Kleurtemperatuur verichting

De lichtkleur van de is belangrijk om te kiezen. Een warm witte kleur kleur geeft een gezellig en warm gevoel. Een koudere kleurtemperatuur een moderne uitstraling gevoel kan geven. Bij FOIR.nl hebben we een grote selectie van verschillende lichtbron kleurtemperaturen om uit te kiezen.

Energiezuinige verlichting

De wandlampen maken gebruik van een led lichtbron. LED is beter voor het milieu en je portemonnee. Ze gaan niet alleen langer mee dan gloeilampen. Ze gebruiken ook minder energie. Bovendien is LED praktisch gezien leverbaar in elke kleur. Hierdoor kan je de perfecte badkamerverlichting kopen die past bij jouw vochtige ruimte.

Installatie van badkamerverlichting.

De installatie van wandlampen of een plafondlamp kan een uitdagende taak zijn. Het is belangrijk om de goede algemene verlichting in de badkamer te kiezen die geschikt zijn voor de vochtige omgeving. Bij FOIR.nl hebben we verlichting die eenvoudig te installeren is.

Conclusie

Verlichting afgestemd op jouw behoefte en geschikt voor elke zone is erg belangrijk. Je wilt geen problemen met elektriciteit in de badkamer uiteraard!

Tenslotte: kom je er niet uit? Neem contact met ons op.