Badkamerlamp

Op deze pagina vind je onze badkamerlampen, voor het uitzoeken van een badkamerlamp is het belangrijk om te kijken naar de waterdichtheid. We hebben een groot assortiment lampen speciaal voor boven of naast de spiegel in de badkamer, dimbare (inbouw-) spots en plafondlampen speciaal voor in de badkamer! We hebben de populairste lampen bovenaan de lijst gezet. Geef je badkamer een upgrade met deze prachtige badkamer verlichting!

Badkamerlamp

Filter
Set Ascending Direction

91 Items

per page
Filter
Set Ascending Direction

91 Items

per page

Badkamerlampen voor een helder en veilig gevoel

Een badkamerlamp zijn een belangrijk onderdeel van de algemene goede verlichting in de badkamer. Ze helpen om de ruimte en het zicht veilig, functioneel te maken. Bij FOIR.nl hebben we een groot assortiment badkamerlampen die perfect zijn voor elke badkamer. Een badkamerlamp is ontworpen om het beste te bieden op het gebied van kwaliteit, stijl en functionaliteit.

Veiligheid en functionaliteit

Juiste badkamerverlichting moet niet alleen stijlvol zijn, maar ook functioneel en veilig. We hebben we een breed scala aan badkamerverlichting die voldoen aan de hoge veiligheidsnormen. Een lamp in de badkamer zijn waterdicht en worden geleverd met een IP-rating die aangeeft hoe goed de badkamerverlichting beschermd is tegen water en stof. Zo kun je er zeker van zijn dat onze badkamerverlichting veilig zijn om te gebruiken in een vochtige omgeving.

Inbouwspots badkamer

Badkamer spots verdelen het licht mooi door de ruimte. Ze geven een moderne uitstraling en verlichten de gehele badkamer gelijkmatig vanaf het plafond. Door ze te dimmen kan je de lichtsterkte aanpassen en ze als sfeerverlichting gebruiken. Je kan de spots badkamer uiteraard combineren met wandlampen, bijvoorbeeld als spiegelverlichting voor boven de wastafel. Het aantal lichtpunten en de lichtsterkte kan zorgen voor een prettige badkamerverlichting.

IP waarde badkamerverlichting

Voor het uitzoeken van inbouwspots is het belangrijk om te kijken naar de ip waarde, deze kan je vinden op de product pagina. De juiste ip waarde, is een ip waarde vanaf IP44. Dit betekend dat ze geschikt zijn voor een badkamer. Gebruik je de badkamerverlichting in de douche of bad kan de badkamerlamp in aanraking komen met vocht? Zorg dan dat de badkamerverlichting een ip waarde van minimaal ip65 heeft.

Opbouwspots als badkamerverlichting

Verlichting inbouwspotjes zijn plafondlampen naast inbouwspots kan je ook opbouwspots gebruiken. Deze zijn makkelijker te gebruiken omdat je deze achteraf kan plaatsen. Als je kiest voor inbouwspots raden we altijd aan om lampen met een fitting te kiezen. Hierdoor kan je later altijd nog koud wit licht plaatsen. Sommige lampen in de badkamer wordt met een afstandsbediening geleverd. Je kan hiermee het aantal lumen aanpassen zodat je prettig licht en de juiste sfeer krijgt. Dit is handig voor spiegelverlichting, wellicht wil je een spiegellamp later nog aanpassen.

Juiste badkamerverlichting: Stijl en design

Bij FOIR.nl hebben we wandlampen in verschillende stijlen en designs. Je vind altijd een lamp kunt vinden die past bij jouw smaak en interieur. Of je nu op zoek bent naar een minimalistische look of een meer uitgesproken stijl. Wij hebben het voor je. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals metaal en glas. We hebben een scala aan afwerkingen, van chroom tot matzwart.

Juiste badkamerverlichting kopen: Stijl en design

Bij FOIR.nl hebben we badkamer wandlampen en plafondlampen in verschillende stijlen en designs. Je vind altijd een lamp kunt vinden die past bij jouw smaak en interieur. Of je nu op zoek bent naar een minimalistische look of een meer uitgesproken stijl. Wij hebben het voor je. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals metaal en glas. 

Soorten badkamer verlichting en led spots

Op FOIR.nl hebben we verschillende soorten wandlampen en plafondlampen voor algemene verlichting. Of je nu op zoek bent naar een wandlamp, lamp op het plafond, inbouwspot of spiegellamp. Wij hebben het voor je. Onze badkamerlampen zijn verkrijgbaar in verschillende lichtbronnen.

Kleurtemperatuur badkamerlamp

De lichtkleur van de badkamerverlichting is belangrijk om te kiezen. Een warm witte kleur kleur geeft een gezellig en warm gevoel. Een koudere kleurtemperatuur een moderne uitstraling gevoel kan geven. Bij FOIR.nl hebben we een grote selectie van verschillende lichtbron kleurtemperaturen om uit te kiezen.

Energiezuinige badkamerverlichting

De wandlampen maken gebruik van een led lichtbron. LED is beter voor het milieu en je portemonnee. Ze gaan niet alleen langer mee dan gloeilampen. Ze gebruiken ook minder energie. Bovendien is LED praktisch gezien leverbaar in elke kleur. Hierdoor kan je de perfecte badkamerverlichting kopen die past bij jouw vochtige ruimte.

Installatie van badkamerverlichting.

De installatie van wandlampen of een plafondlamp kan een uitdagende taak zijn. Het is belangrijk om de goede algemene verlichting in de badkamer te kiezen die geschikt zijn voor de vochtige omgeving. Bij FOIR.nl hebben we badkamerverlichting die eenvoudig te installeren is.

Conclusie

Verlichting afgestemd op jouw behoefte en geschikt voor elke zone is erg belangrijk. Je wilt geen problemen met elektriciteit in de badkamer uiteraard!

Tenslotte: kom je er niet uit? Neem contact met ons op.


Badkamerlamp 70mm, Ingebouwde lichtbron Bekijk alle Badkamerlamp 70mm, Ingebouwde lichtbron van FOIR. Voldoende keuze! Bekijk alle Badkamerlamp direct hier! Bekijk alle Badkamerlamp direct op FOIR.nl.