Binnenverlichting

Alle verschillende soorten binnenverlichting vind je op deze pagina, binnenverlichting voor de eetkamer slaapkamer of woonkamer!


Verlichting voor binnen nodig? Bekijk alle lampen bij FOIR.nl

Filter
Set Ascending Direction

Items 385-432 of 2343

per page
 1. -22%
  Add to Wish List
  Wandlamp modern stoffen kap 'Kazu' hout textiel E27 fitting stof modern
  Regular Price ​89,95 Special Price ​69,95
 2. -24%
  Add to Wish List
  Hanglamp zwart Nordlux 'Clyde' modern MOODMAKER (3 lamp opties) 900mm
  Regular Price ​179,95 Special Price ​136,92
 3. -20%
  Add to Wish List
 4. -16%
  Add to Wish List
 5. -1%
  Add to Wish List
 6. -4%
  Add to Wish List
 7. -25%
  Add to Wish List
  Tafellamp rotan met E27 fitting stekker & schakelaar 'Jordi'
  Regular Price ​79,95 Special Price ​59,95
 8. -17%
  Add to Wish List
  Hanglamp zwart kooi 'San' eettafel 3 lampen E27 fitting
  Regular Price ​95,95 Special Price ​79,95
 9. -20%
  Add to Wish List
  Hanglamp eettafel houten balk 'Yaris' E27 fitting zwart 102cm
  Regular Price ​149,95 Special Price ​119,95
 10. -20%
  Add to Wish List
 11. -18%
  Add to Wish List
  Hanglamp modern rotan bruin 'Futan' gevlochten modern e27 fitting 500mm
  Regular Price ​169,95 Special Price ​139,95
 12. -3%
  Add to Wish List
 13. -7%
  Add to Wish List
  Wandlamp G9 fitting wit & chrome Nordlux Bretagne met schakelaar
  Regular Price ​149,95 Special Price ​139,95
Filter
Set Ascending Direction

Items 385-432 of 2343

per page

✔️  GRATIS verzending vanaf €50

Anders €3,95

✔️ 30 DAGEN bedenktijd

✔️  KLANTEN geven ons een 9/10

Populaire binnenverlichting categorieen


Verlichting voor elk huis en elke stijl

Verlichting is een van de belangrijkste aspecten van een huis. Het kan de sfeer in een kamer bepalen en de uitstraling van je interieur verbeteren. Bij FOIR.nl hebben we een uitgebreide selectie van verlichting die perfect is voor elk huis en elke stijl. Van plafondlampen tot vloerlampen en van wandlampen tot tafellampen, we hebben het allemaal.

Plafondlampen

Plafondlampen en hanglampen zijn de meest voorkomende vorm van verlichting in een huis. Bij FOIR.nl hebben we plafondlampen in verschillende stijlen en maten. Of je nu op zoek bent naar een modern ontwerp of een meer traditionele look, wij hebben het voor je. Kies uit een enkele lichtbron of een plafondspot met meerdere lichtbronnen, afhankelijk van jouw behoeften.

Vloerlampen

Vloerlampen zijn een geweldige manier om extra verlichting toe te voegen aan een kamer. Ze zijn perfect voor het creëren van sfeerlicht in een hoek of naast een stoel om te lezen. Bij FOIR.nl hebben we een grote selectie van vloerlampen in verschillende stijlen en maten. Of je nu op zoek bent naar een moderne booglamp of een klassieke staande lamp, wij hebben het voor je.

Wandlampen

Wandlampen zijn een geweldige manier om de sfeer in elke kamer te verbeteren. Ze zijn perfect voor het creëren van sfeerlicht en kunnen worden gebruikt als accentverlichting voor kunstwerken of als leeslamp naast het bed. Bij FOIR.nl hebben we wandlampen in verschillende stijlen en maten, zodat je altijd de perfecte lamp kunt vinden die past bij jouw behoeften en stijl.

Tafellampen

Tafellampen zijn perfect voor het toevoegen van extra verlichting op een bureau of nachtkastje. Bij FOIR.nl hebben we een uitgebreide selectie van tafellampen in verschillende stijlen en maten. Of je nu op zoek bent naar een moderne bureaulamp of een klassieke tafellamp voor naast het bed, wij hebben het voor je.

Kleurtemperatuur

De kleurtemperatuur van de verlichting is ook belangrijk om te overwegen. Een warmwitte kleurtemperatuur geeft een gezellig gevoel, terwijl een koudere kleurtemperatuur een moderner gevoel kan geven. Bij FOIR.nl hebben we een grote selectie van verschillende kleurtemperaturen om uit te kiezen, zodat je altijd de perfecte lamp kunt vinden die past bij jouw behoeften en stijl.

Energiezuinige verlichting

Onze verlichting is verkrijgbaar in zowel conventionele als energiezuinige LED-varianten. LED-verlichting is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Ze gaan langer mee dan tradition