Binnenverlichting


Verlichting voor binnen nodig? Bekijk alle lampen bij FOIR.nl


ACTIE: 15% KORTING code: PINKSTEREN


Filter
Set Ascending Direction

Items 433-480 of 2051

per page
 1. -20%
  Add to Wish List
  Plafondlamp zwart 'Dona' 1x E27 fitting 300mm IP54
  Regular Price ​49,95 Special Price ​39,95
 2. -24%
  Add to Wish List
  Hanglamp rotan 'Nadia' E27 fitting modern vintage groot 500mm
  Regular Price ​139,95 Special Price ​105,95
 3. -22%
  Add to Wish List
  15W LED industrial plafondventilator wit met regelbare kleurtemperatuur
  Regular Price ​224,95 Special Price ​174,95
 4. -18%
  Add to Wish List
  Hanglamp zwart design 'Nono' metaal driehoek 235mm DFTP
  Regular Price ​119,95 Special Price ​98,95
 5. -13%
  Add to Wish List
  Plafondlamp rond zwart 'Curs' 2X e27 fitting modern waterdicht rond IP65
  Regular Price ​39,95 Special Price ​34,95
 6. -10%
  Add to Wish List
  Hanglamp zwart metaal 'Stay' 3X E27 fitting modern 600mm DFTP
  Regular Price ​299,95 Special Price ​269,95
 7. -5%
  Add to Wish List
 8. -3%
  Add to Wish List
  Hanglamp kappen zwart 'Tullio' E14 fitting metaal design 600mm DFTP
  Regular Price ​399,95 Special Price ​389,95
 9. -14%
  Add to Wish List
 10. -26%
  Add to Wish List
  Snoer met fitting hanglamp met e27 fitting wit met strijkijzersnoer
  Regular Price ​18,95 Special Price ​13,95
 11. -3%
  Add to Wish List
  Leeslamp staand led 'Stay' DFTP lamp modern E27 fitting 135cm
  Regular Price ​349,99 Special Price ​339,95
 12. -23%
  Add to Wish List
 13. -10%
  Add to Wish List
  Retro hanglamp 'Bally' zwart E27 fitting groot modern aluminium 335mm
  Regular Price ​99,95 Special Price ​89,95
Filter
Set Ascending Direction

Items 433-480 of 2051

per page

Populaire binnenverlichting categorieen


Verlichting voor elk huis en elke stijl

Verlichting is een van de belangrijkste aspecten van een huis. Het kan de sfeer in een kamer bepalen en de uitstraling van je interieur verbeteren. Bij FOIR.nl hebben we een uitgebreide selectie van verlichting die perfect is voor elk huis en elke stijl. Van plafondlampen tot vloerlampen en van wandlampen tot tafellampen, we hebben het allemaal.

Plafondlampen

Plafondlampen en hanglampen zijn de meest voorkomende vorm van verlichting in een huis. Bij FOIR.nl hebben we plafondlampen in verschillende stijlen en maten. Of je nu op zoek bent naar een modern ontwerp of een meer traditionele look, wij hebben het voor je. Kies uit een enkele lichtbron of een plafondspot met meerdere lichtbronnen, afhankelijk van jouw behoeften.

Vloerlampen

Vloerlampen zijn een geweldige manier om extra verlichting toe te voegen aan een kamer. Ze zijn perfect voor het creëren van sfeerlicht in een hoek of naast een stoel om te lezen. Bij FOIR.nl hebben we een grote selectie van vloerlampen in verschillende stijlen en maten. Of je nu op zoek bent naar een moderne booglamp of een klassieke staande lamp, wij hebben het voor je.

Wandlampen

Wandlampen zijn een geweldige manier om de sfeer in elke kamer te verbeteren. Ze zijn perfect voor het creëren van sfeerlicht en kunnen worden gebruikt als accentverlichting voor kunstwerken of als leeslamp naast het bed. Bij FOIR.nl hebben we wandlampen in verschillende stijlen en maten, zodat je altijd de perfecte lamp kunt vinden die past bij jouw behoeften en stijl.

Tafellampen

Tafellampen zijn perfect voor het toevoegen van extra verlichting op een bureau of nachtkastje. Bij FOIR.nl hebben we een uitgebreide selectie van tafellampen in verschillende stijlen en maten. Of je nu op zoek bent naar een moderne bureaulamp of een klassieke tafellamp voor naast het bed, wij hebben het voor je.

Kleurtemperatuur

De kleurtemperatuur van de verlichting is ook belangrijk om te overwegen. Een warmwitte kleurtemperatuur geeft een gezellig gevoel, terwijl een koudere kleurtemperatuur een moderner gevoel kan geven. Bij FOIR.nl hebben we een grote selectie van verschillende kleurtemperaturen om uit te kiezen, zodat je altijd de perfecte lamp kunt vinden die past bij jouw behoeften en stijl.

Energiezuinige verlichting

Onze verlichting is verkrijgbaar in zowel conventionele als energiezuinige LED-varianten. LED-verlichting is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Ze gaan langer mee dan tradition