Zwart frame modern e27 fitting tafellamp

Tafellamp modern 'Pedro' e27 fitting modern 230mm

Tafellamp modern 'Pedro' e27 fitting modern 230mm

Tafellamp zwart frame modern met een hoogte van 230mm met een breedte van 110mm. Deze tafellamp wordt zonder lichtbron geleverd.
​ 59,95
Productcode
63890
Voor bezorging op 01/07/2021, bestel binnen

De Pedro tafellamp combineert een uniek en elegant design met een topkwaliteit afwerking. Dit type designlamp stelt ons in staat om die elegante touch te geven die persoonlijkheid aan elke ruimte zal toevoegen, waardoor het uniek is.

Kenmerken van de Pedro tafellamp
De Pedro Tafellamp heeft een eenvoudig ontwerp dat een minimalistisch tintje aan elke omgeving. Het licht dat deze Pedrerol tafellamp uitstraalt is afhankelijk van de E27 LED-lamp die we installeren. Zo kunnen we kiezen voor een warm, koud of neutraal licht, afhankelijk van de sfeer die we willen creëren. Een interessante optie is om te kiezen voor een aantal van de RGB- of CCT-lampen die ons een plus aan veelzijdigheid geven als het gaat om de verlichting van de ruimte, hetzij in een huis of in een bedrijf. Het wordt op grote schaal gebruikt in omgevingen die zo gevarieerd zijn als eetkamers, slaapkamers, keukens, woonkamers, restaurants, cafés, enz.

Breng een pluspunt van stijl en kwaliteit in de verlichting van elke ruimte met de tafellampen uit onze webshop FOIR.

Product details
Fitting typeE27 fitting
Levertijd:3-5 dagen
Hoogte230mm
Breedte110mm
ConditieNieuw
Verkocht per1 stuk