Tafellamp hout 'Doku' modern stoffen kap wit modern E27 fitting op FOIR.nl

Tafellamp hout 'Doku' modern stoffen kap wit modern E27 fitting

Tafellamp hout 'Doku' modern stoffen kap wit modern E27 fitting

Tafellamp met een houten voet, deze lamp maakt gebruik van een E27 lichtbron. Deze tafellamp heeft een witte kap van stof.
​39,95
Productcode
75110
Voor bezorging op 06/12/2021, bestel binnen

Productinformatie
De DokuTafellamp combineert een Scandinavisch design met een hoogwaardige afwerking. Met dit soort designlampen kunnen we een elegante toets geven die elke ruimte persoonlijkheid geeft en uniek maakt.

Kenmerken van de Doku Tafellamp

De Doku tafellamp heeft een eenvoudig design en een natuurlijke afwerking van hoge kwaliteit. Het licht dat deze lamp uitstraalt, hangt af van de E27 LED lamp die we installeren. Zo kunnen we kiezen voor een warm, koud of neutraal licht, afhankelijk van de sfeer die we willen creëren. Een interessante optie is te kiezen voor RGB- of CCT lampen die ons een plus aan veelzijdigheid bieden bij het verlichten van de ruimte, of het nu in een huis is of in een commerciële ruimte. Zij worden veel gebruikt in uiteenlopende omgevingen zoals eetkamers, slaapkamers, keukens, woonkamers, restaurants, cafetaria's, enz.

Ontdek alle decoratieve mogelijkheden van het assortiment LED Tafellampen van onze online winkel FOIR.

Product details
DimbaarJa
Fitting typeE27 fitting
MerkCentralLight
KleurWit
Levertijd:3-5 dagen
ConditieNieuw
wattage0W
inbouwdiameter0
Verkocht per1 stuk
Tafellamp met een houten voet, deze lamp maakt gebruik van een E27 lichtbron. Deze tafellamp heeft een witte kap van stof. Wit, FOIR.NL,Tafellampen