Levering
      
  Levertijd: 1-5 dagen
       Gratis          Gratis verzending boven €75,-.

Strijkijzersnoer 3 aderig

Bekijk al onze strijkijzersnoer op FOIR.nl

70+ Verschillende soorten strijkijzersnoer beschikbaar!

Al onze strijkijzersnoeren zijn drie aderig en voldoen aan alle Europese eisen. We hebben alle denkbare kleuren beschikbaar: denk aan zwart, denim, duif bruin, fluor roze, creme, oud goud, rood en nog veel meer! De meeste worden binnen een dag geleverd!
 

Door de verschillende soorten en kleuren strijkijzersnoer is het makkelijk om je eigen lamp te maken, bovendien is deze lamp hierdoor enorm persoonlijk. Deze is namelijk helemaal in jouw stijl te maken. Kies een bijpassende fitting en plafondkap en maak je lamp af met het kiezen van een mooie lampenkap. De strijkijzersnoeren zijn eenvoudig op lengte te maken met een schaar, zo kan je altijd je lamp op de goede hoogte ophangen! Je kan ook een knoop maken waardoor het strijkijzersnoer nog iets korter wordt!

Het drie aderig strijkijzersnoer zorgt ervoor dat alle mogelijke lampen kunnen worden aangesloten, door ons stoffen snoer te gebruiken ben je ervan verzekerd dat de lampen altijd goed aangesloten zijn!

Een aantal tips:

  1. Voordat je het strijkijzersnoer op lengte maakt, doe eerst een stukje plakband erom, zo voorkom je dat het strijkijzersnoer gaat raffelen.
  2. Zorg dat je genoeg lengte gebruikt (bijknippen is zo lastig)
  3. Zet de lamp eerst in elkaar voor dat je het ophangt.
    Bekijk de blogpost over strijkijzersnoer

 

Grote hoeveelheden nodig? Wij leveren veel strijkijzersnoer aan winkels en restaurants, neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Bekijk het filmpje over het zwarte strijkijzersnoer:

 

Artikelen 65 tot 72 van 72 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 65 tot 72 van 72 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Strijkijzersnoer
Minimal Price:2.60
5.0 / 3 Review(s)