Strijkijzersnoer wit rond

Strijkijzersnoer Wit rond

Strijkijzersnoer Wit rond

Strijkijzersnoer wit rond verkocht per meter.
Regular Price ​ 3,95 Special Price ​ 2,95
Productcode
6012
Voor bezorging op 25/09/2021, bestel binnen

Strijkijzersnoer wit rond, verkocht per meter. Alle strijkijzersnoeren van FOIR.nl hebben 3 kernen van 0,5mm2 en zijn geschikt voor maximaal 3A of 720W bij 240V

Kleur: Wit rond strijkijzersnoer

Op FOIR.nl verkopen we 70+ verschillende soorten strijkijzersnoer. Hierdoor is het altijd mogelijk om je eigen lamp helemaal naar persoonlijke wens te maken.

Het witte strijkijzersnoer voelt fijn aan en is van de beste kwaliteit.

De combinatie van de beste eigenschappen van beide tijdperken van de kabel heeft een mooie gladde ouderwetse gevlochten buitenkant met een modern dubbel geïsoleerde binnenkant volledig compatibel met alle elektrische voorschriften.

Onze kabels zijn geprijst per meter kabel. Wij verkopen de kabel in ononderbroken lengten, dus als je 3m bestelt krijgt u 1x 3m lengte.

Wij leveren drie aderige kabel, het is dezelfde diameter en uiterlijk als twee kern met de extra flexibiliteit van de aarde kern als dat nodig is. Als je de aarde niet nodig hebt. Dit zorgt voor een toekomstvaste oplossing. Als je merkt dat je een aarde nodig hebt bij een andere fitting of lamp kun je de montage veranderden.

Product details
MerkCentralLight
KleurZwart
Levertijd:5 dagen
Hoogte1000
Diameter5,5mm
Breedte5.5mm
ConditieNieuw
wattage0W
inbouwdiameter0
Verkocht per1 Meter
WattageMax 3A, 720W