Rond strijkijzersnoer denim stoffen snoer strijkijzer snoer

Strijkijzersnoer Rond denim per meter stoffen snoer


ACTIE: 15% KORTING code: PINKSTEREN


Strijkijzersnoer Rond denim per meter stoffen snoer

​3,95

Rond denim strijkijzersnoer, dit lampensnoer wordt per meter verkocht. 1 stuk is 1 meter. Dit snoer is gelijk aan het snoer wat je op een strijkijzersnoer kan vinden.

Productcode
43687865
Voor bezorging op 06/06/2023, bestel binnen

Productinformatie
Al onze strijkijzersnoeren is drie kernactiviteiten 0,5mm2 geschikt voor maximaal 3A of 720W bij 240V

We houden de voorraden van een breed scala van authentieke stijl stof gevlochten flex in zowel gedraaide en effen ronde ontwerpen.

Kleur: Gevlochten denim strijkijzersnoer.

De combinatie van de beste eigenschappen van beide tijdperken van de strijkijzer kabel heeft een mooie gladde ouderwetse gevlochten buitenkant met een modern dubbel geïsoleerde binnenkant volledig compatibel met elektrische voorschriften.

Geprijsd per meter kabel met een automatisch berekende korting op de kwantiteit. Wij verkopen de kabel in ononderbroken lengten, dus als je 3m bestelt u 1x 3m lengte te krijgen.

Kabel wordt geleverd als een ononderbroken lengte.
Wij leveren drie aderige kabel, het is dezelfde diameter en uiterlijk als twee kern met de extra flexibiliteit van de aarde kern als dat nodig is. Als je de aarde niet dan hoeft gewoon niet te gebruiken in de fitting. Dit zorgt voor een toekomstvaste oplossing als je merkt dat je een aarde nodig hebt als je verandert de montage en bespaart u ook van uit te vinden heb je een ongeschikte kabel wanneer uw elektricien gaat om uw verlichting te installeren.

Product details
DimbaarDimbaar
Merk HFES
Kleurblauw
Levertijd:3-5 dagen
Hoogte1000
Diameter5,5mm
Breedte5.5mm
ConditieNieuw
Verkocht per1 Meter
WattageMax 3A, 720W
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Zakelijk bestellen of grote hoeveelheden nodig? 

We kunnen al onze producten snel en voordelig leveren. We leveren vaak verlichting voor nieuwe hotels, restaurants en tuinen. We denken graag met je mee!

Voor bedrijven in Belgie is het mogelijk om een factuur zonder BTW te krijgen.

Bedankt! 

Team FOIR

Rond denim strijkijzersnoer, dit lampensnoer wordt per meter verkocht. 1 stuk is 1 meter. Dit snoer is gelijk aan het snoer wat je op een strijkijzersnoer kan vinden.

blauw, FOIR.NL,Lamp onderdelen