Solar Roos buitenlamp zwart radar (bewegingsmelder) 800mm op FOIR.nl

Solar Roos buitenlamp zwart radar (bewegingsmelder) 800mm

Solar Roos buitenlamp zwart radar (bewegingsmelder) 800mm

Staande buitenlamp 800mm zwart,
​ 98,00
Productcode
3953
Voor bezorging op 23/10/2021, bestel binnen

Deze solar Roos LED lamp heeft een geïntegreerde LED, radar bewegingsdetectie en een zonnepaneel waarmee deze zijn 3000 mAh batterij kan opladen. Deze Solar lamp hoeft niet op het lichtnet te worden aangesloten. De bediening is zeer eenvoudig, het zonnepaneel is voorzien van een lichtsensor, zodat het paneel gedurende de uren van de dag van stroom wordt voorzien en de batterij wordt opgeladen. Wanneer de lichtsensor detecteert dat de nacht is begonnen, wordt het licht automatisch ingeschakeld.

De IP65-bescherming zorgt voor een uitstekende bescherming tegen water en een goede werking buitenshuis. Om de IP65-bescherming te behouden, moet u ervoor zorgen dat alle geleverde componenten goed geïnstalleerd zijn en goed gebruikt worden.

De radar lichtsensor stelt de lamp in staat om de beweging van een persoon te detecteren. Door middel van een knop kunnen we kiezen tussen de twee beschikbare opties.

Optie veiligheidsverlichting: Na ongeveer 15 seconden zonder gedetecteerde beweging straalt de lamp 20% van de totale verlichting uit.
Optie voor totale uitschakeling: Na ongeveer 15 seconden zonder gedetecteerde beweging wordt de lamp volledig uitgeschakeld.

Ga een stap verder op de weg naar energie-efficiëntie met de Roos solar LED verlichting met bewegingsdetectie IP65 en doe mee met de groene energierevolutie.

Certificaten: CE & RoHS
Energieklasse: A ++
IP-beschermingsfactor: IP65
Detectie afstand: 6-10 m
Afmetingen: 240x230x800 mm
Materiaal: aluminium / ABS / pc
Lumen: 330 lm
Gebruik: Buiten
Bereik 8 Horas
Batterij: 3000 mAh
Laadduur: 6h ~ 8h
Bijzonderheden: Solar
Montage Opbouw
Bewegingssensor: Radar
Lichtpunten: 1
Garantie: 5 jaar

Product details
DimbaarNee
Fitting typeIngebouwde led lampen
MerkCentralLight
KleurZwart
Levertijd:3-5 dagen
Energie ratingA+
Hoogte800mm
Diameter230mm
Diepte240mm
Breedte230mm
ConditieNieuw
wattage0W
inbouwdiameter0
Verkocht per1 stuk