Rieten lampenkap mand 32cm vintage op FOIR.nl

Rieten lampenkap mand 32cm vintage

Rieten lampenkap mand 32cm vintage

Prachtige rieten lampenkap voor boven tafel!
​ 79,95
Productcode
E1363
Voor bezorging op 02/11/2021, bestel binnen

Rieten lampenkap 32cm, prachtige hanglamp voor boven tafel! Deze lamp heeft een b22 fitting, We leveren een adapter mee om deze om te vormen naar een normale E27 lamp. 

We weten zeker dat deze lamp prachtig boven jouw tafel zal hangen. Door het gebruik van het natuurlijke product riet, heeft de lamp een rustige uitstraling. Het riet laat een beetje licht door, dit zal zorgen voor een zachte uitstraling in je huis.

Door de meegeleverde adapter is het mogelijk om veel verschillende soorten E27 lichtbronnen te gebruiken. Dit zijn de normale grote fittingen die bijna elke standaard lichtbron heeft. Het is mogelijk om gebruik te maken van led lampen, gloeilampen en spaarlampen. Wij raden aan om een lichtbron te gebruiken die warm licht afgeeft, dit versterkt het effect van het riet.

De breedte van deze hanglamp is niet enorm qua diameter, daarom is het verstandig om er meerdere rieten lampenkappen naast elkaar op te hangen. We hebben verschillende soorten rieten lampenkappen beschikbaar. Je kan ervoor kiezen om meerdere kappen te  combineren.

Afmetingen van deze rieten hanglamp: 

Hoogte: 320mm
Breedte: 220mm 

Wordt geleverd zonder lichtbron.

 

 

Product details
DimbaarJa
Fitting typeE27 fitting
MerkCentralLight
KleurBruin
Levertijd:7 dagen
Hoogte320mm
Diameter220mm
Breedte220mm
ConditieNieuw
wattage0W
inbouwdiameter0
Verkocht per1 stuk
WattageN/B